Gambar Anak Ikan Yang Cantik / Comel - Luqman Hakim Gambar Anak Ikan Yang Cantik / Comel | Luqman Hakim
BREAKING NEWS

Info Artis

Advertisement

Category 7

Sep 19, 2011

Gambar Anak Ikan Yang Cantik / Comel


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda yang sudi datang ke blog saya... hari ini saya tidak tahu untuk kongsikan entri apa dengan korang semua....hehe lat-last pikir pasal ikan sebab hari ni mak saya masak ikan masak peda huhu my feberet tu..so terpikir nak buat entri pasal ikan kesukaan Luqman Hakim.


amacam korang ada berani ke nak beli ikan Flower Hons ni??mahal ni sebab ada warna PINK.


huhu luq sejak dari kecil suka bela ikan Belaga ni...hehe


tengok ikan dah tahu harga ni... dalam 2k -3k ada la ni...sebab ekor dia panajng tapi tegak tak jatuh..
dan badan dia memanjang tak bongkok..

rumah luq banyak ikan pikok ni..huhu sampai orang mai ambik pon letak rumah dia dlm 3 hari dia mai cakap ikan pikok luq ni hebat sebab mudah membiak...

ikan ni luq paling-paling-paling suka..haha walaupun rupa tidak menarik tetapi entah la kenapa suka sangat.

Post a Comment

 
Copyright © 2013 Luqman Hakim
Share on Luqman Hakim. Powered byGoogle