BREAKING NEWS

Info Artis

Advertisement

?max-results="+numposts5+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=recentarticles8\"><\/script>");

Category 7

Oct 21, 2011

[ lirik dan lagu ]Album Baru Saleem Menyayangimu Kini Dipasaran

Lagu baru Saleem - Menyayangimu


Assalamualaikum, kini Saleem tampil dengan lagu dan album baru iaitu bertajuk Saleem Menyayangimu.
Lagu Saleem Menyayangimu telah pun banyak di siarkan di corong-corong radio di Malaysia ini, barang siapa yang sudah mendengar lagu baru Saleem mesti akan terpikat dengan cara nyanyiannya..huhu sedap didengar.



Mesti ramai yang sedang mencari lirik , lagu dan video Saleem Menyayangimu.Saya rasa berkecil hati ini kerana tidak dapat kongsikan dengan anda semua lirik lagu Saleem Menyayangimu di sini,bagi siapa yang sudah ada lirik lagu menyayangimu itu harap boleh di sini.


Kini saya sedang mencari  lagu Saleem Menyayangimu di 4shared tapi tidak menjumpainya..hadoi amat susah untuk mendapatkan video atau lagu saleem menyayangimu ini..saya berharap tidak lama lagi saya akan dapat la lagu saleem menyayangimu versi mp3 pun jadi la tapi kalau boleh nk sekali dengan video dia mp4.baru layan.





6 comments :

  1. xminat salieem..tapi suka lagu suci dalam debu

    ReplyDelete
  2. lagu ni mmg layan glerr ah...sgt suke dgr lagu2 nyanyiannya sejak beliau masih bersama iklim...dh try cari mp3 and video klip lagu ni...tp xdapat cari...mediafire,4shared pn xde..

    ReplyDelete
  3. Saleem ni maintain je sore.. mmg bes.. suke sore die dan style dia mase muda-muda bersama dengan iklim dulu :D

    ReplyDelete
  4. Lagu2 salem bnyk yg best....terbaik bro!

    ReplyDelete
  5. Try cari kat web bursAlagu.com

    ReplyDelete
  6. Try cari kat web bursalagu.com

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013 Luqman Hakim
Share on Blogger Template Free Download. Powered byBlogger