BREAKING NEWS

Info Artis

Advertisement

?max-results="+numposts5+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=recentarticles8\"><\/script>");

Category 7

Apr 1, 2011

26 Rahsia Diri Melalui Kentut [Edisi Lawak]


Dimana Anda?

Assalamulaikum semua pembaca setia blog yang tak seberapa ni. Kalau tak blogwalking blog ni memang jatuh jumlah visitor, tak caye cuba tengok kat stats visitor blog ni memang dah jatuh banyak, tak sampai 100 visitor pun dalam satu hari. Tak mengapalah sebab aku ni bukan blogger tegar @ blogger sepenuh masa, just sebagai part time bagi aku untuk meluangkan masa dalam dunia blogging ni. Terima kasih kepada blogger dan visitor yang sudi komen pada entri aku ok, nanti aku akan jenguk blog korang balik InsyaAllah.
Tengokkan kat jumlah follower tu memang agak banyak dah akan di”follow” satu demi satu nanti. Tengok gambar follower tu pun dah boleh nampak jumlah blogger perempuan jauh lebih ramai dari blogger lelaki. Maybe sebab lelaki sekarang ni dah semakin pupus diakhir zaman ni (apa aku mengarut ni). Berbalik pada entri asal, eh rahsia diri melalui kentut? Ha, betul ke. Tak percaya jom baca la entri ni sampai habis. Aku yakin korang akan ketawa terbahak-bahak disamping ilmu mengenali diri seseorang melalui kentutnya.
1. Orang TIDAK JUJUR
Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain.
2. Orang BINGUNG
Orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam.
3. Orang BERWAWASAN 2020
Orang yang tahu masa yang terbaik untuk kentut.
4. Orang SENGSARA
Orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.
5. Orang MISTERI
Orang yang kalau kentut, orang lain tidak ada yang tahu.
6. Orang GUGUP
Orang yang tiba-tiba terkentut bila di sergah.
7. Orang yang PERCAYA DIRI SENDIRI
Orang yang melepaskan kentutnya dengan bunyi yang amat lantang
8. Orang SADIS
Orang yang kentut di dalam selimut ketika di ranjang.
9. Orang PEMALU
Orang yang kentut tidak bunyi tapi gusar orang terbau kentutnya.’
10. Orang yang STRATEGIK
Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan tertawa terbahak-bahak biar orang lain tidak dapat mendengar bunyi kentutnya.
11. Orang BODOH
Orang yang kalau habis kentut menghirup nafas untuk mengganti angin kentutnya yang sudah keluar.
12. Orang PELIK
Orang yang boleh mengeluarkan kentut apabila di suruh
13. Orang SOMBONG
Orang yang sering mencium kentutnya sendiri dan bercerita akan keharuman kentutnya.
14. Orang RAMAH
Orang yang tidak kisah mencium kentut orang lain.
15. Orang yang tidak senang BERGAUL
Orang yang suka kentut bila berkumpul dengan teman-teman.
16. Orang AKUATIK
Orang kalau gemar dikentutnya di dalam air
17. Orang ATLETIK
Orang kalau kentut sambil mengeluarkan tenaga dalam.
18. Orang JUJUR
Orang yang mengaku kalau habis kentut
19. Orang PINTAR
Orang yang boleh menghurai kandungan bau kentut orang lain seperti bau telur atau buah durian.
20. Orang KELAKAR
Orang yang bila ketawa sambil kentut
21. Orang yang ROMANTIK
Orang yang kentut bunyinya mendayu dan berirama merdu ketika sedang berdating
22. Orang yang TIDAK SIHAT
Orang yang bila batuk dia akan terkentut
23. Orang yang PANAS BARAN
Orang yang mudah marah bila terbau kentut walaupun kentutnya sendiri
24. Orang yang PELUPA
Orang yang tertanya-tanya bila terbau kentut padahal dia sendiri yang kentut
25. Orang yang GILA
Orang yang suka kentut tidak kira dimana dia berada walaupun di khalayak ramai termasuk dalam lif.
26. Orang yang VERSATILE
Orang yang kentut sambil ketawa.
Ok selesailah sudah penerangan dari aku untuk cara-cara mengenali diri seseorang melalui gaya kentutnya. Diharap lepas ini jika ada rakan korang yang kentut aku yakin korang sudah boleh mengelaskan rakan korang tu dalam kelompok yang mana. Thanks sekali lagi kerana sudi baca blog ini. Arigato Kozaimas.
#P.S: Korang dalam golongan yang mana?
 
Copyright © 2013 Luqman Hakim
Share on Blogger Template Free Download. Powered byBlogger