06/01/11 - Luqman Hakim
BREAKING NEWS

Info Artis

Advertisement

Category 7

Jun 1, 2011

Kalau Ingin Cari Musuh Amat Senang Dan Kalau Ingin Cari Kawan Amat Susah


hihi assalamualaikum..para readers yang saya hormati sekalian..pada malam yang dingin ini..
saya mahu berkongsi satu isu yang tengah hangat..ok maybe ada yang sudah tahu
dan ada yang masih tertanya-tanya siapa blogger tersebut betul tak??

ok,

kes ini disebabkan oleh blogger tersebut hanya lambat membayar hutang si blogger ini.!!
dan si blogger yang memberi pinjam itu telah pun membuat satu entri yang berbangkit
atas dasar 'HUTANG' ...semua orang tahu..
hutang WAJIB DIBAYAR WALAUPUN TIDAK DITUNTUT
betulkan..tapi tak usah la siap buat entri yang berbaur yang ingin mengaibkan serta
menjatuhkan maruah diri seseorang.
 anak adam itu..berdosa walaupun si blogger yang meminjam itu
masih tidak dapat melunaskan hutangnya yang tertunggak tak payah la buat entri ok..!
dan tengok dari perkara yang sekecil kuman kini bertukar menjadi sebesar gajah.!

ok,

saya harap perkara ini tidak lagi dipanjangkan ok..dan
saya berharap blogger yang ada membuat entri tentang blogger tersebut harap
anda semua delete ok dan simpan sahaja didalam hati...

Ps: saya berharap agar si blogger berhutang itu cepat melunaskan hutangnya dan
si blogger yang memberi pinjam itu harap anda bersabar di atas segala kesulitan ok.!

dan saya berharap anda semua jangan la membenci atau memulau blogger tersebut..
dan harap anda semua dapat memaafkan segala kata-kata yang dilemparkan oleh blogger tersebut..
saya rasa blogger tersebut tidak ada niat untuk berkata sedemikian tapi oleh kekangan perasaan
yang memuncak maka terkeluar la segala isi hati yang terbuku dalam hati itu..dan
korang semua kembali bersahabat sedia kala..sebab
kalau ada yang bermusuhan dalam dunia blogging ini..maka
tidak seronok rasa ingin berblogging betul tak??
................................................................................................................................................................

Entri ringkas untuk Mr Kodet


assalamualaikum ,
wei maaf la aq bukan tak nak like abang ko punyer post kat hot fm tu,
tapi aq da tunggu lama kot..kat sana memang tak nampak la post abang ko,
mungkin mata aku ini tidak terlihat post abg ko itu..harap
ko still sudi berkawan dengan aq ok..
PEACE BRADER..!




Visitor Online Paling Tinggi Dalam Blog Lonelystarz ni.

hihi assalamualaikum..pada malam ini 
saya kekeringan entri untuk ditaipkan..tetapi
teringat plak saya ada simpan gambar tentang Jumlah Visitor tertinggi blog saya ni..heee.

ok..

jab ekk nak upload..!

Senarai Penuh Top Blog Melayu edisi Jun 2011 | Top 500 Alexa Malaysia .


hihi assalamualaikum....buat anda semua..ok
pada petang ini saya pergi la berjalan-jalan ke 
Blog Upprofits dan terbaca la satu entri yang sangat saya
suka iaitu Senarai Penuh Top Blog Melayu Edisi Jun 2011
Dan Top 500 Alexa dekat Malaysia ni..

ok,



Okay, Jom kita tengok senarai terkini Top Blog Melayu Edisi Jun 2011 :-
  1. beautifulnara.com (alexa : 62/12019, PR3)
  2. oh!bulan.com (alexa : 129/24524, PR3)
  3. blogserius.blogspot.com (alexa : 138/27501, PR2)
  4. papagomo.com (alexa : 190/42637, PR3)
  5. benashaari.com (alexa : 195/56848, PR3)
  6. oh!artis.com (alexa : 213/54984, PR4)
  7. milosuam.blogspot.com (alexa : 235/44018, PR2)
  8. myresipi.com (alexa : 237/44698, PR4)
  9. cikepal06.blogspot.com (alexa : 238/58261, PR3)
  10. amanz.my (alexa : 262/55593, PR2)
  11. 2dayblogger.com (alexa : 272/49982, PR1)
  12. tukartiub.blogspot.com (alexa : 281/48676, PR0)
  13. oh!tidak.com (alexa : 287/46217, PR4)
  14. gerakan-anti-pkr.blogspot.com (alexa : 297/57594, PR4)
  15. ar-rifke.com (alexa : 298/69252, PR2)
  16. faizalfredley.com (alexa : 301/74694, PR0)
  17. denaihati.com (alexa : 320/51578, PR4)
  18. kujie2.com (alexa : 322/60769, PR3)
  19. abgteror.blogspot.com (alexa : 344/79256, PR0)
  20. redmummy.com (alexa : 362/62095, PR4)
  21. ariffshah.com (alexa : 387/65678, PR3)
  22. puanbee.com (alexa : 398/96626, PR0)
  23. parpukari.blogspot.com (alexa : 399/70301, PR4)
  24. myglobalnetworks.com (alexa : 398/96626, PR0)
  25. izamirridzwan.com (alexa : 431/109164, PR0)
  26. borakkosong.com (alexa : 437/77900, PR0)
  27. tubelawak.blogspot.com (alexa : 438/58265, PR2)
  28. izyan.com (alexa : 442/67855, PR3)
  29. wowberita.com (alexa : 454/110169, PR0)
  30. anwaribrahimblog.com (alexa : 461/73276, PR5)
  31. mediapermatangpauh.blogspot.com (alexa : 466/116761, PR0)
  32. gelombang-rakyat.blogspot.com (alexa : 479/90124, PR1)
  33. novandri.blogspot.com (alexa : 484/81394, PR3)
  34. eyriqazz.com (alexa : 494/97403, PR3)
*Petunjuk :
(alexa : MY/Global, PageRank) .. Ranking Alexa adalah sehingga 1 Jun 2011 @ 11am
—> Ranking Tidak berubah
—> Ranking Naik
—> Ranking Turun
—> Baru Masuk Senarai

amacam?? ada tak senarai blog korang dalam 34 top blogger kat malaysia edisi jun 2011 ni?

kalau tiada usaha lagi ok..saya tau korang memang boleh..!!

Malaysia Boleh!

PAKCIK BEN GEGAR BUDAK SEKOLAH

image

antara sebabnya ialah kerana pada zaman sekarang ialah zaman perkembangan IT dan aku tidak mahu 
tergelam  atau ketinggalan  dalam arus peredaran masa,ini kerana zaman sekarang yang
semakin  cepat berlalu dan teknologi semakin maju dan pesat membangun.

ok,

selain itu, dengan adanya blog aku lebih cepat mendapat berita contohnya
gossip,keputusan perlawanan bola sepak dan macam-macam lagi la...ok

Di samping itu, dengan ada blog aku rasa amat dihargai ini disebabkan oleh dengan 
adanya syarikat pengiklan seperti Nuffnang,Mangga ads, Adverlets dan Innity aku bleh membuat
duit sampingan melalui syarikat pengiklan itu.caranya amat mudah dengan
meletakkan iklan di blog sendiri.meraka akan bayar kepada kita dengan setiap klik pada
iklan dan lain-lain.

selain itu, aku ingin berkenalan dengan para blogger yang berada di seluruh pelusuk dunia
ini disebabkan aku amat kesunyian dan  aku susah bergaulan dengan orang ramai.oleh sebab itulah
 dengan adanya blog aku boleh menggunakan platform blogspot sebagai medium pengenalan
identiti diri aku kepada umum dan aku berharap anda semua sudi berkawan dengan aku .



 
Copyright © 2013 Luqman Hakim
Share on Luqman Hakim. Powered byGoogle