Sebab Hattan Bercerai dengan Farah Othman - Luqman Hakim Sebab Hattan Bercerai dengan Farah Othman | Luqman Hakim
BREAKING NEWS

Info Artis

Advertisement

Informasi

Sukan

Jan 15, 2012

Sebab Hattan Bercerai dengan Farah Othman

Hattan Bercerai  - Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya menerima berita agak lambat tentang kes penceraian hattan dengan farah othman pada kelmarin.

HATTAN SAH BERCERAI TALAK SATU
Kalau sebut je pasal artis pasti ramai yang nak tahu gosip-gosip terbaru artis kan? Yelah artis katakan, ramai yang kenal dan ramai yang nak ambil tahu pasal artis. Berita paling hangat pasal gosip artis sekarang pasal perceraian Hattan dan Farah Asyikin.

Sebenarnya sekarang ni Ammar dah rasa malas nak update blog pasal isu-isu gosip artis ni sebab ramai yang tak suka bila blogger “busy body” pasal artis ni. Terbaru Ammar baca pasal seorang yang agak terkenal komen pasal blogger hiburan terkenal tanahair. Katanya semua gosip yang ditulis blogger tu banyak tak betul. Yang mana nak percaya ni? Blogger atau artis tu? Artis ke? Atlet kot.

Ok, berbalik kepada tajuk asal post kali ni. Rasanya semua dah tahu Hattan bercerai talak satu dengan Farah Asyikin kan? Sekitar pukul 11.30 pagi pada hari khamis 12 Januari 2012 pasangan ini telah sah bercerai talak satu. Kenapa rumah tangga artis-artis selalunya tak kekal lama ya? Apa pendapat korang? Kongsi-kongsi lah. Sila tinggalkan komen di ruangan komen dibawah post ni.

article di copy paste dari blogammar.com

3 comments :

  1. ingat nye ko nak bagi tau kenape sebab tajuk entry ade sebab, adoi, huhu

    ReplyDelete
  2. Ammar, ape yang ada di blog Farah tu semuanya betul. Sebab yang update pasal hutang2 dan gambar Farah tidur dengan lelaki tu adalah musuh farah sendiri. Saya pun tak tau sape musuh dia tapi saya selalu dapat update dari dia.

    Farah pun penah buat taik dengan saya. Dia spesis manusia yang tak sedar diri. Memang dia tak kaya, ape pun takde...

    Kawan kepada kawan saya ternampak Farah dinner dengan Mat Salleh kat Concorde Hotel KL pada Ahad malam baru2 ni. Bayangkan waktu siang muka kluar Melodi, malamnya still ade courage dan air muka untuk dinner dengan Mat Salleh in public? So lu pikirlah sendiri..

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013 Luqman Hakim
Share on Luqman Hakim. Powered byGoogle