BREAKING NEWS

Info Artis

Advertisement

?max-results="+numposts5+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=recentarticles8\"><\/script>");

Category 7

Apr 3, 2012

Gambar Kereta Evo 10 Zizan | Kereta Baru Zizan Mitsubishi Evo 10

Gambar Kereta Evo 10 Zizan  | Kereta  Baru Zizan Mitsubishi Evo 10 | Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin berkongsi dengan anda,  kereta evo 10 milik zizan raja lawak yang baru dibelinya. haha terbaik la zizan...

Kereta Baru Zizan Mitsubishi Evo 10 Mantap..

Lihat dibawah bergaya benar Zizan Raja Lawak ni kan ( hehehe mahal tu).
Zizan Mitsubishi Evo 10
Kereta model Mitsubishi Evo 10 tersebut telah ditempahnya dan siap diubah suai oleh Performance Part M7 dan mempunyai spesifikasi yang lebih tinggi berbanding spesifikasi kilang. Setelah diubah suai kereta baru Mitsubishi Evo 10 milik Zizan mempunyai kuasa kuda (horse power) mencecah 480hp.
Untung la Zizan dapat kereta yang dia idam-idamkan. Zizan sebelum ini pernah kata dia memang minat dengan kereta berkuasa tinggi dan sukan drift. Tengok la dia berlakon dalam Telemovie “Cintaku 120 KM/J”, Tapi malangnya 4wd car tak boleh drift, gymkhana je lah. Tahniah buat Zizan Raja Lawak. Jom layan gambar Kereta Baru Zizan Mitsubishi Evo 10.

Gambar Kereta Evo 10 Zizan Raja Lawak


Post a Comment

 
Copyright © 2013 Luqman Hakim
Share on Blogger Template Free Download. Powered byBlogger