BREAKING NEWS

Info Artis

Advertisement

?max-results="+numposts5+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=recentarticles8\"><\/script>");

Category 7

Jul 3, 2012

Himpunan SMS LAWAK

Himpunan SMS LAWAK  ? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin kongsikan dengan anda satu himpunan sms lawak yang memang terbaik dari ladang kucing , erkkk...



SMS LAWAK

kalo aku tangkai ko daunnye,
kalo aku aur ko tebingnye,
kalo aku kumbang ko bungenye,
kalo aku langit ko buminye,
& kalo aku tarzan ko le beruknye..
————————–
Al-kisah SEEKOR ANAK KAMBING,
BERTANYA PADA IBUNYA.
ibu kenapa semua kambing ada bulu
dan kenapa bau kita busuk.
LALU SI IBU PUN MENJAWAB.
TAK MENGAPALAH ANAKKU, KITA BUSUK,
ORANG YANG BACA MESEJ NI LAGI BUSUK..
TAK RETI2  NAK GI MANDI…
ASYIK TENGOK HENSET JE
————————-
katak pisang katak puru,
adakah katak & pisang sepupu?
jangan perasan atau terharu,
bukan nak ucap kata rindu,
cuma nak ucap selamat malam to U.
——————–
kpd penerima sms ini,
sila laporkan diri segera
ke hospital bahagia dengan tenang….
——————–
mulau mandan nyawuh ngenengah,
ngunung naik nenyemang ningnga,
anyur madan ningamung nanah,
muni yang maik ningenang nyua..
kesiannya awak..
sengau rupanya!
———————-
Kalau dapat bini muda-nampak BABY DOLL.
Kalau dapat bini sederhana muda pula-nampak BARBIE DOLL.
Tapi bila dapat bini tua-nampak PANADOL !!
————————
kalau kita letak monyet depan org panggil….monyet lily…
kalau letak belakang org panggil LILY MONYET !!
—————-
jika mentari datang memancar terik, biar aku menjadi payung mu,
jika ribut datang melanda, biar aku menjadi pelindung mu,
jika banjir datang mencurah, biar aku menjadi sampan mu,
jika ceti datang meminta hutang, biar aku lari dahulu…
——————
Aku menjeling padamu,
kau lantas tertunduk malu.
Aku tatap wajahmu tatkala kau mengangkat malu muka.
Lalu aku pun berkata…..”KAU KENTUT iye?!”
————————–
Bila kita cantik tak siapa memandang,
bila kita baik tak siapa memuji,
bila kita susah tak siapa menolong,
bila kita jatuh tak siapa mengangkat,
Tapi………
bila kita kentut semua mata memandang.
————————–
masa bercinta marah pun manis….
baru kawin, lglah manis….
dpt anak pengalaman manis…
bila tua dpt KENCING MANIS
—————–
satu masa dahulu ada 7 org pahlawan…..
hang tuah
hang jebat
hang lekir
hang kasturi
hang lekiu
hang baca
hang BODOH!
——————-
AnGkAT tgN!
inI RoMPaKan!
YG HenSEM Ke SeBELah KaNAn!
yG lAwA ke SeBelAh KIri!
yg WaJaHnYa hoDoH ke TeNgaH.
AWak! yE AwK jgn pUrA² bAce SMS!.
cEpAt Ke TeNGah !!
—————-
Ku hampiri katil mu…
kutatap wajahmu…
kukucup ke2 belah pipimu…
ku bisikkan ke telinga mu…
INNALILLAHIWAINNAILAIHIRROJIUUN…
———————
Ingatlah..jika dimarah kamu DIAM..
jika difitnah kamu SENYUM..
jika dikeji kamu KETAWA..
Nescaya dgn berbuat demikian,
kamu tergolong orang2 yang SOUND TROUBLE
————————
Kalau ada yg kata kamu jelek,sabar je.
Kalau ada yg kata kamu bodoh,biarkan je
kalau ada yg kata kamu dungu,Cool je.
Tp kalau ada yg kata lu cantik/hensem,
Tampar je krn itu FITNAH!
——————-
HP anda telah dilengkapi puzzle game. Caranya mudah saja.
Lemparkan HP anda ke dinding @ susunkan kembali.
Selamat Mencuba!
—————
Gigi kau sejuk ke??……
Tak?? Abis tu kenapa pakai jaket kaler kuning???
——————
Kalau kau tak mahu hidup…..
aku pun tak mahu mati, Azizah!
—————
mosi-mosi watasi muru ano latino uno muotu numeru ano sayonara des numeru taiano…..
(Kalau tak paham kenapa baca jugak!!??)
———————–
kau sungguh dinamis,
sifatmu cukup puitis,
gayamu selalu erotis,
jiwamu sungguh romantis,
caramu seperti celebrities,
tapi sayang wajahmu seperti teletubbies…
———————–
DIK.. TOLONG IKATKAN POCONG KAT KEPALA AKAK NI.. TERTANGGAL MASA DIORANG KEBUMIKAN AKAK TADI..
TOLONGLAH DIK… AKAK ADE KAT TEPI TINGKAP NI.. TENGOKLAH!!
——————-
aku bencikan penipuan!
o dalam diam ko menipu!
dgr ape yg ku kate berikan tumpuan
adekah ko dan katak sepupu?
————
sebut betul betul..
rambutan, nangsat, tmemikai,keladri,nyaynok..
bersabarlah.. tiada siapa yang mahu dilahirkan sengau seperti kamu!!!

1 comment :

  1. terima kasih kerana datang ke himpunana sms lawak

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013 Luqman Hakim
Share on Blogger Template Free Download. Powered byBlogger