Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

KOLEKSI GAMBAR PERKAHWINAN SYELLA KAMARUDDIN

KOLEKSI GAMBAR PERKAHWINAN SYELLA KAMARUDDIN  - Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua.Disini saya ingin kongsikan koleksi gambar majls perkahwinan syella kamaruddin dengan seorang Lelaki pilihan hati Syella Kamaruddin (RAHSIA).Jab korang ni masih ingat ke siapakah sebenarnya SYELL KAMARUDDIN ni?


Beliau merupakan penyanyi di negara kita la hadoi  dan dia juga pernah popular dengan lagu menangis dalam hujan.Walau bagaimanapun saya cuma ingin kongsikan gambar kahwin syella kamaruddin je..hehe tapi kalau nak baca artickle berkaitan dengan majlis resepsi syella kamaruddin boleh la ke bulanpurnama89.blogspot.com ok.

GAMBAR PERKAHWINAN SYELLA KAMARUDDIN.


Fakta yang perlu anda tahu:-

1)    Syella enggan mendedahkan nama suami serta gelaran yang diperolehinya selepas berkahwin (Datin, Datin Sri atau Puan Sri) kerana menghormati permintaan VVIP itu.
2)    Syella juga enggan mengulas sama ada dia berkongsi suami atau tidak.
3)    Syella ambil keputusan berkahwin dengan suaminya sekarang ini setelah mendapat petunjuk ketika menunaikan umrah pada April lalu.
4)    Syella menafikan dia berkahwin kerana harta. Jelasnya, dia sudah memiliki kemewahan daripada beberapa perniagaan yang dijalankan.
5)    Dua pasang gaun yang digayakan ketika majlis resepsi itu adalah rekaan Hatta Dolmat dan setiap  satu daripadanya berharga RM60,000.
6)    Pasangan ini telah berbulan madu selama dua minggu di Eropah pada September lalu.
7)    Syella dan suami merancang untuk menimang cahayamata dalam waktu terdekat.


Share this article :
+
3 Komentar untuk "KOLEKSI GAMBAR PERKAHWINAN SYELLA KAMARUDDIN"

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia