Entri Keboringan dan Kekeringan Idea Untuk Menulis Di Blog ni..

Posted by Luqman Hakim

hihi...hari ini luq amat boring la sebab tak tau apa nak dikongsikan bersama kepada pengunjung blog luq pada hari ini...luq mintak maaf banyak-banyak sebab tak sempat nk update blog pada hari ini disebabkan  kesibukkan
melampau haha macam orang dah kerja kan...ok,ni pon baru je pulang dari sekolah sebab ada program untuk pelajar SPM 2011 ini....masih letih..nasib cikgu ada sponser nasi...hehe kenyang gak la perut ni...!

korang rasa patutkah luq mengadakan kontest di blog luq ni??
kalau patut ... kontest macam mana yang perlu luq adakan?
harap komen o0k..!

Related Post



Aqila Salim said...

wat giveaway je.. pas tu, bagi qila menang, haha :)

ErnieFaizal Siti said...

akak doakan yg terbaik..free2 singgahlah yer

jangan ditangisi apa yang bukan milikmu

Post a Comment