BREAKING NEWS

Info Artis

Advertisement

?max-results="+numposts5+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=recentarticles8\"><\/script>");

Category 7

Sep 30, 2011

Gambar Anjing Terbesar Di Dunia.


inilah gambar anjing terbesar di dunia..amacam besar tak?

3 comments :

  1. Blog luqman ni menarik tapi sikit sangat post yg tunjuk dekat setiap pageview. Jenuh nak klik older post. hehehe ;D minta lukman up sikit jadi 5 ke.

    Apa pun, nasihangit dah bloglist kan link blog ni dekat ;

    http://nasihangit.blogspot.com/

    Boleh check kalau tak percaya. Hahaha :D

    ReplyDelete
  2. Pehhhh.. Besar giler.. mcm photoshop je hahaha. kalo gile gedabak cam ni mcm ne nak lari kalo dia nak gigit? 1 kita langkah 10 x dia pintas abis la hahaha

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013 Luqman Hakim
Share on Blogger Template Free Download. Powered byBlogger