Gambar Anjing Terbesar Di Dunia.

Posted by Luqman Hakim


inilah gambar anjing terbesar di dunia..amacam besar tak?

Related Post



Famili Ceria said...

tudia...betol ker nie?

Jom terjah sini:
1)Jawapan Bernas Mengapa Hukum Hudud Patut Dilaksanakan Oleh Ustaz Zaharuddin
2)Kena Kejar Sebab Mandi Bogel
3) Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Akan Dikenakan Tindakan Undang-undang

yo87 said...

Blog luqman ni menarik tapi sikit sangat post yg tunjuk dekat setiap pageview. Jenuh nak klik older post. hehehe ;D minta lukman up sikit jadi 5 ke.

Apa pun, nasihangit dah bloglist kan link blog ni dekat ;

http://nasihangit.blogspot.com/

Boleh check kalau tak percaya. Hahaha :D

shah Blogger said...

Pehhhh.. Besar giler.. mcm photoshop je hahaha. kalo gile gedabak cam ni mcm ne nak lari kalo dia nak gigit? 1 kita langkah 10 x dia pintas abis la hahaha

Post a Comment