Sep 22, 2011

Belut Masuk Kedalam Pundi Kencing Seorang Lelaki China.

Belut Memasuki Pundi Kencing Melalui Uretra


BEIJING – Seorang lelaki, Zhang Nan menghadapi saat cemas apabila seekor belut kecil yang digunakan dalam rawatan kecantikan memasuki pundi air kencingnya, lapor sebuah akhbar semalam.
Kejadian itu berlaku semasa dia berendam bersama sejumlah belut yang dipercayainya dapat menjadikan dia kelihatan muda lebih 10 tahun.

Nan menyelam di dalam sebuah tab mandi dan membiarkan haiwan tersebut memakan kulitnya yang telah matinya baru-baru ini.
Namun, selepas berada di dalam tab itu, dia merasa sakit seperti dicucuk.
Dia kemudiannya menyedari seekor belut kecil berada memasuki pundi kencingnya.
“Saya terus bangun selepas merasa sakit akibat gigitan belut itu,” katanya yang berusia 56 tahun dan berasal dari Honghu, di wilayah Hubei.
Dia kemudiannya dibawa ke sebuah hospital dan menjalani pembedahan kecemasan selama tiga jam bagi mengeluarkan belut yang telah mati ketika dijumpai doktor.
Menurut seorang doktor, Jin Wang, belut kecil mampu memasuki kemaluan Nan kerana tubuh haiwan itu terlalu licin.-Kosmo-
Ini bukan kes pertama yang melibatkan haiwan akuatik yang memasuki pundi kencing lelaki menerusi uretra. Sepertimana belut ini, ikan keli Candiru (Candiru Catfish) antara haiwan akuatik yang mampu untuk memasuki badan manusia melalui uretra.
Ikan ini mampu untuk berenang memasuki badan manusia walaupun hanya melalui aliran air kecing seperti mana dalam video dibawah:


2 Add Comment

eeiiuuuu... byg kan kalau kene..
haha next time pki la bnde kicik hohooh


EmoticonEmoticon