Jun 23, 2012

DOWNLOAD DIBAH LORI

DOWNLOAD DIBAH LORI  ? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua di sini saya ingin berkongsi dengan anda semua, sebuah cerekarama yang agak menarik haha, saya tonton pon tak jemu-jemu ni, cerekarama tersebut adalah cerekarama dibah lori .Di sini saya ingin berkongsi dengan anda semua sinopsis cerekarama dibah lori.

Cerekarama TV3 minggu ini akan menampilkan Neelofa sebagai seorang pemandu lori. Siapa nak tengok Neelofa pandu lori kena la tengok cerekarama bertajuk Dibah Lori malam ni. Selain Neelofa, Dibah Lori juga dibintangi oleh Qushairy Razali (Qi), Intan Ladyana, Wan Maimunah dan Idzham Ismail. Jangan lupa untuk meyaksikan Dibah Lori di Slot Cerekarama hari Sabtu, 23 Jun 2012 pukul 10 malam di TV3.

Sinopsis Dibah Lori

Dibah merupakan anak permepuan tunggal kepada Che Gayah dan mereka sama-sama bekerja mengusahakan tanaman sayuran. Dibah yang memandu lori kecil milik bapanya untuk menghantar sayur-sayuran ke pasar. Tanpa pengetahuan ibunya, Dibah memasang angan untuk menjadi seorang pemandu lori seperti bapanya suatu hari nanti. Dia merancang untuk mencari duit untuk menampung kedua orang tuanya.


EmoticonEmoticon