Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

GOSIP AZUAN MAZLAN DAN ALMY NADIA SEDANG BERCINTA ?

GOSIP AZUAN MAZLAN DAN ALMY NADIA ? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua di sini saya berbesar hati kerana korang semua sudi datang ke blog saya. ok di sini saya ingin berkongsi dengan korang satu gosip hot ni hehe tapi sudah suam-suam kaki la...hehe..gosip ini tentang azuan mazlan dan almy nadia, hurm aik apsal ada kaitan dengan almy nadia plak? hehe bukan ke dia sedang hangat bercinta dengan fizz fairuz.

Almy nadia dan azuan mazlan bercinta? Berdasarkan sumber, hubungan almy nadia dan azuan mazlan dikatakan rapat kebelakangan ini. Kalau tanya aku, macam bercinta pun ada. Mungkinkah azuan punca almy keliru untuk bagi jawapan bila fizz fairuz ajak kahwin?



Berdasarkan sumber oh bulan lagi, azuan dikatakan sering bersama almy dan ada beberapa pihak dari blog hiburan tempatan beberapa kali ternampak mereka bersama di padang futsal one utama. Selain itu, pihak diorang jugak mendakwa selalu melihat status BBM almy menyebut nama azuan mazlan. Diorang jugak dikatakan nampak serasi dan happy bila bersama. Adakah ini bermaksud almy curang dengan fizz fairuz? 



Anyway, pada peminat doakan almy supaya selamat menjalani pembedahan appendix hari ini. 


Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "GOSIP AZUAN MAZLAN DAN ALMY NADIA SEDANG BERCINTA ?"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia