Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Cerita Lucah Main Bontot Isteri ( 3gp bontot)



Assalamualaikum, hari ni saya amat tertarik dengan keyword main bontok isteri saya tertarik dengan perkataan di blog kawan saya itu,lalu saya terpikit untuk tulis entri tentang melayu main bontot .

Mungkin korang mengagak aku ni sudah pernah dan cuba main bontot kan? Tetapi fikiran yang korang semua itu salah ini kerana aku tak pernah pon main bontot haha nak mati ke mau bontot mana tau tertangkap semasa main bontot tu tak ke malu .

Di google ramai orang  mencari isi kandungan berkaitan dengan main bontot isteri dan melayu main bontot. Bagi aku,kalau ingin main bontot pon tunggu lepas kahwin la,baru seronok main bontot isteri kan ni duk main bontot orang lain dah la tak sah dapat DOSA BESAR plak tu..hadoi..kepada korang yang suka main bontot ni sudah la berhenti je ok dan yang suka download main bontot 3gp tu dah la dosa je..haha
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Cerita Lucah Main Bontot Isteri ( 3gp bontot)"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia