Aug 30, 2011

Gambar Anak Perempuan Elyana

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua...baiklah saya hanya ingin kongsikan seringkas mungkin entri ini..haha sebab hari ni kan first raya..huhu so kene la kejab je main blog ni...kene layan tetamu..ok..
korang kenal ke siapa Elyana?? kalau tak kenal takpela...saya hanya ingin kongsikan tentang koleksi gambar anak perempuan elyana.Tapi sudah kah korang kenal siapa suami Elyana??korang mahu lihat gambar suami elyana bersama anak perempuan atau pon korang mahu lihat gambar elyana bergambar dengan suami dan dengan anak perempuan tersayang?

Aug 29, 2011

Koleksi Pantun Teka-Teki Dan Jawapan

Baiklah hari ini saya rasa ringan tangan untuk kongsikan dengan anda koleksi pantun teka teki beserta dengan jawapannya sekali..harap anda semua suka la apa yang telah saya kongsikan di sini ok..






Terbang tinggi si burung helang
Hinggap di atas pohon meranti
Anak ramai ibunya seorang,
Bila bergesel berapi-rapi?

Aug 28, 2011

Gambar Upin dan Ipin (2011)

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda yang sudi hadir ke blog saya...Pada hari ini saya ingin kongsikan dengan anda koleksi gambar terbaru upin dan ipin..hurm korang semua ni kenal ke siapa upin dan ipin sebenarnya? Upin dan Ipin ialah 2 watak kartun upin dan ipin la..hehe...


Aug 25, 2011

Cara,Langkah dan Rahsia Memikat Lelaki

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog luq ini...hehe hari ni luq rasa rajin plak nak update blog dan rasa  nak pi blogwalking huhu sebab dah lama tak blogwalking dan trafik blog pun semakin berkurangan..sedih..tapi takpe apakan daya luq ni bukan blogger femes haha...sebab tu trafik sikit dan bukan blogger MESRA ALAM sebab luq memang susah nak bergaul dengan orang ramai maaf la korang ok...memang luq macam ini...sama di dunia yang nyata...ok

luq tidak mahu melengahkan masa yang penting ini ..ok kat sini luq ingin ajar cara bagaimana untuk memikat hati seseorang lelaki yang kita suka..hehe tapi boleh dikatakan rahsia jugak ni...huhu..



seterusnya?


Aug 22, 2011

Lirik & Kord Gitar Salam Aidilfitri Ayahanda & Bonda – Hujan & Raihan

Am F
Terkenang Di Ketika Itu
G C
Ku Dimanja Dan Disayang Selalu
F Dm
Apa Saja Kemahuan Diri
F E
Akan Cuba Dipenuhi
Am F
Walau Hidup Dalam Kesukaran
G C
Kau Kan Cuba Untuk Membahagiakan
F Dm
Demi Anak-Anak Yang Tersayang
F E

Aug 20, 2011

Pendapatan Melalui Google Adsense Masyukk!

Aug 19, 2011

Aug 18, 2011

KENAPA KEBANYAKKAN PEREMPUAN LEBIH SUKA LELAKI HENSEM?


Cerita Lucah Pada Bulan Ramadhan.

hihi assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog luq yang begitu ringkas dan jambu...hehe ok.. kali ini luq ingin kongsikan dengan anda semua isu filem lucah atau pun cerita lucah pada bulan Ramadhan ini.


Kenapa Rakyat Malaysia Suka Cerita Lucah (2011)

Aug 17, 2011

Mengenali Wanita Dengan Melihat Cara Berjalan


Wanita merupakan suatu ciptaan yang kompleks dan untuk mengenali wanita kita perlu melihat dari pelbagai sudut. Walaupun banyak tips dan petua untuk mengenal wanita dari yang paling senang hendak ditafsir hinggalah kepada yang rumit.
Berikut merupakan salah satu panduan dalam mengenali wanita. Yang mungkin sedikit sebanyak dapat membantu kaum lelaki terutamnya ketika mencari calon isteri.
7 Panduan Mengenali Wanita Dari Cara Jalan:

TAZKIRAH PAGI JUMAAT - MULAKAN DENGAN BISMILLAH


Aug 16, 2011

Semakan Status Permohonan Kemasukan Ke IPTA Sesi 2011/2012



Semakan Status permohonan kemasukan ke IPTA Sesi 2011/2012 kini telah dibuka. Semakan status permohonan boleh dibuat termasuk semakan ke IPTA bagi lepasan STPM & STAM, lepasan diploma, lepasan SPM,dan lepasan Sijil Kemahiran(SKM).
Klik link dibawah untuk membuat semakan status permohonan kemasukan ke IPTA 2011 mengikut kategori.

Aug 14, 2011

Sinopsis Perempuan Di Hujung Ramadhan Cerekarama TV3


Baca sinopsis drama perempuan di hujung ramadhan sebuah drama cerekarama tv3 yang akan menemui penonton pada 13 ogos 2011. Drama perempuan di hujung ramadhan bakal bersiaran pada jam 10 malam. Berikut adalah sinopsis drama perempuan dihujung ramadhan.
sinopsis perempuan dihujung ramadhan

Aug 13, 2011

Joey Sah Bercerai Dengan Noraini Mohammad Nasir (sebab ingin kahwin lain)


Joey sah bercerai kerana mahu kahwin lain. Ikatan perkahwinan pelakon dan penyanyi, Joey dan isteri, Noraini Mohammad Nasir terlerai pada Khamis, apabila Mahkamah Rendah Syariah di sini memutuskan lafaz talak yang dibuat lebih setahun lalu sebagai sah.

Permohonan Politeknik Sesi Disember 2011 Online (Politeknik sesi Desember 2011)


Permohonan Biasiswa JPA PIDN 2011 (info)


Permohonan Kemasukan Ke Sekolah Berasrama Penuh (SBP) 2012


Aug 10, 2011

Jangan Lupa Namaku #UnOfficial (OST Ramadan Terakhir)


LAGU JANGAN LUPA NAMAKU-POMPA BENSIN

Bonus Kakitangan Awam 2011 (Separuh Bulan Gaji )


Kerajaan Umum Bonus Setengah Bulan Untuk Penjawat Awam, RM500 Untuk Pesara

Aug 9, 2011

Trik internet gratis Telkomsel agustus 2011 (Keren Tested Work)


http://4.bp.blogspot.com/-RNWR5X6gNIU/TZs2Z5t_g7I/AAAAAAAAAD4/VdFiCNSF5h8/s1600/flash-tsel.jpg

Aug 7, 2011

Noraniza Idris Bakal Berkahwin.Taniah


Tahniah diucapkan kami ucapkan kepada Noraniza Idris yang bakal mengumumkan tarikh perkahwinannya pada hari selasa ini.Ini merupakan satu berita yang dinanti-nantikan oleh para peminat penyanyi etnik kreatif ini.

Aug 5, 2011

Gambar Perempuan Yang Seksi Tapi Tidak Berapa Seksi.

hihi assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya pada malam yang indah ini. Saya ingin berkongsi dengan anda gambar perempuan yang seksi tetapi tidak seksi?
bagaimana itu?? haha korang paham tak apa yang aku ingin ucapkan??

Sila teliti gambar di bawah ok..!

Entri Santai Jumaat : Lelaki Terkejut Apabila Perempuan Cuba Romens.

         

Aug 3, 2011

Awek Seksi Cun Aku Suka ... Korang Camne?

hihi assalamualaikum dan salam sejahtera buat ada semua yang datang ke blog luq ini....hehe ok
pada malam ini luq amat bosan duk depan pc je....fikir punyer fikir akhir yang keluar idea yang tidak berapa bernas dan dapat merosakkan minda anak-anak muda serta remaja dalam dunia blogging..hehe..

Betina Ini Bogel Di Khalayak Ramai ... Tak Tahu Malu.

hihi assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda semua ok pada malam ini luq ingin berkongsi dengan anda semua gambar betina yang tidak tahu malu sebab berbogel di di tepi jalan.

Betina ini tidak tahu malukan? adakah mak bapak dia tidak ajar dia pakai baju ka?? sebab kesian siot
tak pakai baju lepas itu pula duduk di sisi jalan haizz... !

ni kalau ada si perogol bersiri ni memang kene  la..haha!!

Aug 2, 2011

Kontest Menang Duit Raya dan PRODUK VCO (PUANBEE)

Jabatan Mufti Negeri Selangor Mengeluarkan Fatwa Mengatakan ASB/ASN Haram?

hihi assalamualaikum dan salam sejahtera buat para pembaca blog luq .Di sini luq ingin berkongsikan satu
isu yang sangat menarik untuk dibincangkan bersama para pembaca.Isu ini tentang ASB (Amanah Saham Berhad) dan ASN(Amanah Saham Nasional) adalah "HARAM".Adakah anda semua sudah tahu ??

Aug 1, 2011

PERMOHONAN BIASISWA JPA DALAM NEGARA 2011/2012 ONLINE DIBUKA

PERMOHONAN BIASISWA JPA DALAM NEGARA 2011/2012 DIBUKA

JEJAK RASUL 2011 - LEGASI MUHAMMAD S.A.W DI EROPAH TIMUR(FULL EPISODE)



Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pembaca setia blog ini dan kepada semua pengunjung .ok
sempena bulan baik ini tv3 akan menyiarkan sebuah rancangan yang menarik dan harus ditonton oleh
umat Muhammad supaya dapat mengetahui fakta dan sejarah Permulaan dan Cara penyebaran agama islam
di dunia.

Rancangan Tv3 tersebut ialah Jejak Rasul 2011 dan tema tajuk jejak rasul 2011 ini ialah Legasi Muhammad S.A.W  di Eropah Timur.Dalam rancangan tv jejak rasul 2011 banyak diisi dengan fakta sejarah tamadun islam.saya berharap anda tidak melepaskan untuk tonton jejak rasul 2011 ini sebab banyak info dan tip kita akan dapat pelajari dari rancangan tv3 ini ,dan kita juga dapat mengetahui lebih lanjut tentang asal usul
ketamadunan Islam di dunia.

Jejak Rasul 17 - Legasi Muhammad s.a.w Di Eropah Timur (TV3)
bermula: 1 Ogos 2011
Masa:6.30 petang
Hari: Isnin – Ahad (setiap hari)

SINOPSIS JEJAK RASUL 17 - LEGASI MUHAMMAD S.A.W DI EROPAH TIMUR

Punca Dan Sebab Khairul Fahmi Putus Tunang Dengan Elia ?(Dahlia Teck)