Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Cerita Lucah Pada Bulan Ramadhan.

hihi assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog luq yang begitu ringkas dan jambu...hehe ok.. kali ini luq ingin kongsikan dengan anda semua isu filem lucah atau pun cerita lucah pada bulan Ramadhan ini.




Meh luq nk bagi tau huhu....pada hari jumaat yang lepas luq pergi la kat satu CyberCafe yang terdekat sekitar kawasan rumah luq ini... masa tu luq baru je sampai nak masuk dalam CC... ada la sorang mamat yang Gendut ni..hehe bukan mengata tapi REALITI..ok...luq masuk dia duk lihat luq macam dia kenal luq...luq pon buat bodoh ke sebab luq ni memang tak mesra alam...hehe..  dah dekat 1jam kot luq duk belakang die tengok kawan luq duk main Dota tapi dia selalu je usha belakang dia...luq pon pelik la... luq rasa ada yang tak kene dengan mamat gendut ni... luq pon usha dia plak...pergh!! Astaga.... dia duk layan Cerita Lucah tu...ada ke patut..nk bagi tau dah besak panjang dan pecut dia pon dah maju kedepan takkan la tak tau lagi benda tu haram di sisi agama islam..zzzz...tapi tu LAKI... but kalau nk tonton cerita lucah pon tengok la pada waktu
malam...haizz..! dan duk tepi budak-budak...luq rasa wajib budak sebelah dia STIM habis..haha..!
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Cerita Lucah Pada Bulan Ramadhan."

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia