Luqman Hakim
BREAKING NEWS

Info Artis

Advertisement

Category 7

Muka Depan

Info Agama

Advertisement

Drama TV

Oct 25, 2014

Gambar Banye Kucing Comel Mudah Terkejut

Gambar Banye Kucing Comel Mudah Terkejut |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat, sebelum itu saya nak tanya korang pernah dengar tak kucing yang jenis nama BANYE? mungkin sebelum ini kita sudah kenal dengan gelagak kucing dan rupa yang bengis seperti garfield dan kucing comel jenis gumpy. Baiklah malam ni saya nk kongsikan koleksi Gambar Banye Kucing Comel Mudah Terkejut.













Jangan lupa untuk share link ini kepada rakan-rakan anda dan macam mana korang rasa kucing ni comel ke tidak? hehe ada janggut setompok tu comel je.. hehe .. Cat Lovers


Live Streaming JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014

Live Streaming JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014 |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua. Entri ini saya wujudkan khas kepada penyokong tegar bola sepak Malaysia. Pada malam ini Johor JDT bakal melayan kunjungan dari Felda United untuk merebut tiket ke pentas Final Piala Malaysia 2014 .Pada malam ini kita dapat tahu siapakan yang bakal bertemu di Pentas Akhir Piala Malaysia 2014. Jom tonton Live Streaming JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014.



Berikut adalah info siaran langsung atau live streaming bagi perlawanan separuh akhir kedua OPPO Piala Malaysia 2014 yang  membabitkan dua pasukan Johor Darul Takzim dan Felda United.



Link : Live Streaming JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014

Keputusan Terkini JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014

Keputusan Terkini JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014 |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua. Malam ini adalah malam yang penting bagi Felda United dan Johor JDT kerana kedua-dua pasukan ini bakal bertembung di peringkat separuh akhir ini bagi merebut tiket ke pentas akhir. Di sini saya akan kongsikan Keputusan Terkini JDT Vs Felda United 25 Oktober 2014.



Berikut merupakan keputusan semasa dan penuh bagi aksi separuh akhir yang  kedua OPPO Piala Malaysia musim 2014 yang telah melibatkan dua pasukan bola sepak tanah air iaitu  pasukan Johor Darul Takzim (JDT) menentang Felda United di Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin Johor bermula jam 8.45 malam.

KEPUTUSAN TERKINI JDT VS FELDA UNITED 25 OKTOBER 2014 SEPARUH AKHIR 2 PIALA MALAYSIA

Untuk info yang lebih lanjut, kepada penyokong kedua-dua pasukan keputusan minit perlawanan akan dikemaskini secara ‘Live Score’ menerusi ruangan yang disediakan sehingga tamat masa penuh permainan.

JOHOR JDT 0 - 0 FELDA UNITED

KEPUTUSAN AGREGAT SEMASA

JOHOR JDT 3 - 4 FELDA UNITED

Oct 24, 2014

Live Streaming Pahang Vs Kedah 24 Oktober 2014

Live Streaming Pahang Vs Kedah 24 Oktober 2014 |Assalamualaikum dan salam sejahtera,Malam ini Pahang bakal melayan kunjungan pasukan Kedah bagi membuat perhitungan terakhir di antara mereka dalam perlawanan separuh akhir kedua (2) Piala Malaysia musim 2014. Jangan lupa untuk tonton online di blog saya ini. Live Streaming Pahang Vs Kedah 24 Oktober 2014.

Live Streaming Pahang Vs Kedah 24 Oktober 2014

STREAMING PAHANG VS KEDAH 24 OKTOBER 2014ONLINE
Berikut adalah ringkasan info perlawanan membabitkan kedua-dua pasukan.

Bagi memudahkan kepada semua peminat bola sepak tempatan mahupun dunia yang ingin menonton perlawanan bola sepak secara online streaming di internet. Saya sediakan ruangan  khas untuk anda.

Live Streaming Pahang Vs Kedah 24 Oktober 2014

Oct 23, 2014

Cara Semak Keputusan UPSI Sesi November 2014 Lepasan SPM

Cara Semak Keputusan UPSI Sesi November 2014 Lepasan SPM |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya. Di sini saya ingin berkongsi informasi buat mereka iaitu khas kepada calon lepasan spm 2013 yang membuat permohonan untuk memasuki UPSI sesi November 2014.


Cara membuat Semakan keputusan UPSI Sesi Ambilan November 2014 Lepasan SPM secara online. Bagi mereka iaitu lepasan SPM 2013 yang telah mengemukakan permohonan untuk mengikuti program bertaraf Diploma ambilan kedua bagi pengambilan sesi November 2014,. Keputusan dijangka akan diumumkan pada Isnin 3 November 2014.

Semakan Keputusan UPSI Sesi November 2014 Lepasan SPM

sila layari http://www.upsi.edu.my/kemasukan/tawaran/

Pendaftaran Pelajar Baru Sesi November 2014 (Diploma)

9 November 2014 (Ahad)
 
Copyright © 2013 Luqman Hakim
Share on Luqman Hakim. Powered byGoogle