Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Kenapa Rakyat Malaysia Suka Cerita Lucah (2011)



Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan-rakan yang sudi datang ke blog saya ini...
Ok kali ini saya ingin kongsikan dengan anda tentang perangai rakyat Malaysia yang suka layan cerita "Blue"
atau pun lebih dikenali sebagai cerita Lucah. Kenapa saya berfikir sedemikian?? ok ini disebabkan oleh:


ini lah antara sebab mengapa saya mengatakan bahawa rakyat Malaysia minat dan suka menonton filem lucah ini. ok bagi yang suka melacap pula jangan la duk buat hari-hari ok..nanti jadi dalam gambar no 1 tu...pergi check kat klinik lihat normal sperm takde tapi yang ada  sperm katak..nak ke macam tu???muahahahahaha..
so korang tok sah la duk layan benda camtu berdosa..hehe..

TOLONG LIKE FAN PAGES LUQ OK...hehe




Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Kenapa Rakyat Malaysia Suka Cerita Lucah (2011)"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia