Aug 18, 2011

Kenapa Rakyat Malaysia Suka Cerita Lucah (2011)



Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan-rakan yang sudi datang ke blog saya ini...
Ok kali ini saya ingin kongsikan dengan anda tentang perangai rakyat Malaysia yang suka layan cerita "Blue"
atau pun lebih dikenali sebagai cerita Lucah. Kenapa saya berfikir sedemikian?? ok ini disebabkan oleh:


ini lah antara sebab mengapa saya mengatakan bahawa rakyat Malaysia minat dan suka menonton filem lucah ini. ok bagi yang suka melacap pula jangan la duk buat hari-hari ok..nanti jadi dalam gambar no 1 tu...pergi check kat klinik lihat normal sperm takde tapi yang ada  sperm katak..nak ke macam tu???muahahahahaha..
so korang tok sah la duk layan benda camtu berdosa..hehe..

TOLONG LIKE FAN PAGES LUQ OK...hehe




4 Add Comment


EmoticonEmoticon