Aug 18, 2011

Kenapa Rakyat Malaysia Suka Cerita Lucah (2011)



Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan-rakan yang sudi datang ke blog saya ini...
Ok kali ini saya ingin kongsikan dengan anda tentang perangai rakyat Malaysia yang suka layan cerita "Blue"
atau pun lebih dikenali sebagai cerita Lucah. Kenapa saya berfikir sedemikian?? ok ini disebabkan oleh:


ini lah antara sebab mengapa saya mengatakan bahawa rakyat Malaysia minat dan suka menonton filem lucah ini. ok bagi yang suka melacap pula jangan la duk buat hari-hari ok..nanti jadi dalam gambar no 1 tu...pergi check kat klinik lihat normal sperm takde tapi yang ada  sperm katak..nak ke macam tu???muahahahahaha..
so korang tok sah la duk layan benda camtu berdosa..hehe..

TOLONG LIKE FAN PAGES LUQ OK...hehe




4 Add Comment

tu je?alaa..nak lagi!

kat sini la blogger mainkan peranan yang penting...
jangan buat entry2 yang tajuk nya kelucahan...
orang lelaki ni tengok perempuan cantik pun boleh teransang ni kan pulak tengok tajuk lucah...bila tajuk lucah gambar2 pun mesti la 18sx..

Huihh no.8..top 10 tu..kan bagus bola sepak kita dalam ranking dunia macam tu..nampak productive sedikit..tp benda lain yang productive..yerr?huhu

btul2 mmalukn..klu pkara yg baik ranking mcm 2 xpela jgk ni x pkara yg xbaik :( pkara yg sptutnya dwat xnk wat yg dlarang 2 nk wat sngt2..Astaghfirullah al azim


EmoticonEmoticon