Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Tips Meningkatkan Traffic Anda

Hi Assalamualaikum kepada  pengunjung yang  telah berkunjung ke
blog saya saya harap anda semua menjadi pengunjung setia blog saya..
hehe..erm hari ini saya ingin berkongsi tips macam mana hendak
meningkatkan traffic di blog ada....saya ada dua cara iaitu:




cara pertama....:


cara ini sangat mendatangkan menafaat ini kerana apa bila kita mengopi
entri orang lain secara automatik tuan  yang punyer enrti tu akan datang
ke blog anda  dan dia akan menulis entri tentang blog anda sebagai contoh
(lonelystarz.blogspot.com) blog ini adalah blog sampah dan  tolong report
abuse..hehe..camtu la...dengan ini visitor yang melawat dan membaca entri
itu akan datang dan berkunjung ke blog anda..secara  automatik anda tidak
perlu lagi pergi BLOGWALKING ..hehe..tu je..terima kasih..



CARA YANG DI ATAS ADALAH SALAH JANGAN ESEKALI KAMU SEMUA  MENCUBA OK..!!
cara kedua.....:




Untuk meningkatkan traffic blog kamu ikuti langkah-langkah mudah dibawah ini, artikel ini dimaksudkan untuk para blogger newbie,  cara ini merupakan cara terbaik untuk meningkatkan traffic untuk para blogger newbie,  berikut adalah cara-cara jitu untuk meningkatkan traffic blog kamu :huhu...



>submit blog kamu ke semua search engine seperi google, yahoo, altavista, ask dll.

>?Tukeran link adalah salah satu cara yang efektif untuk menarik pengunjung ke blog kamu.
>buat backlink sebanyak mungkin, bisa dengan cara bikin comment di blog- blog lain
>lakukan cara konvensional, beritahui teman-teman kamu dan undang mereka untuk membuka blog kamu
>gunakan meta keyword dan meta description di blog kamu, supaya cepat terindex oleh search engine
>Untuk yang punya uang, iklankan blog kamu bisa di yahoo, google dll
...korang mesti try tips ni..TERBAIKKKKK....
Anda mungkin juga meminati:
CARA INI BARU BTL...
Share this article :
+
13 Komentar untuk "Tips Meningkatkan Traffic Anda"

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia