Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Blogger Yang Benci "iframe" Tapi Dia Sendiri Yang Gunakan..!


hihi assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda semua.
pada malam ini saya hanya ingin berkongsi apa yang saya tau...
korang pernah dengar tak pasal IFRAME?
pernah ke korang semua guna iframe?

korang nak tahu kenapa aku sengaja buat entri ni?
sebab ramai blogger yang mengatakan bahawa penggunaan iframe ini adalah blogger
sampah,blogger penipu,blogger pencuri dan macam-macam lagi la cacian mereka..
tapi pernahkah kah kamu perasan bahawa blogger-blogger yang mengatakan tidak pada 
iframe sebenarnya mereka sendiri menggunakannya ...
sebagai contoh!
ni gambarnya..TERBARU dari GENGBLOGGER!

tidak dinafikan lagi bahawa IFRAME ini amat berguna kepada
para blogger sekalian..kerana dengan cara MELETAKKAN CODE
IFRAME la entri mereka dapat terpapar pada POPULAR POST.


Adakah anda bersetuju dengan pendapat saya??
kalau bersetuju komen je kat tempat komen dan kalau anda tidak
bersetuju apa salahnya luahkan perasan anda itu pada kotak komen..hehe
dan jika anda semua ada pendapat tersendiri boleh la bagi tahu saya ok!



Share this article :
+
6 Komentar untuk "Blogger Yang Benci "iframe" Tapi Dia Sendiri Yang Gunakan..!"

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia