Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Gambar Lucah Eyka Farhana (Beraksi Panas)

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua...ok di sini saya ingin berkongsi dengan anda tentang seorang artis dan pelakon muda tanah air buat masa ini...Pelakon dan artis muda tersebut ialah Eyka Farhana.




Tapi pada malam yang indah ini saya ingin kongsikan gambar lucah Eyka Farhana tersebar??
biar betul berita ini....? korang usah percaya la sebab aku saja-je bagi korang semua suspen hehe...maaf la ...hoho

tapi kat sini saya ingin kongsikan koleksi gambar Eyka Farhana yang hot...huhu..

...amacam cantik tak Eyka Farhana ini hehe??


amaca korang lihat gambar ni....menarik tak geram akui di buatnya..huhu

hurm kroang dah tau ke profil / Biodata Eyka Farhana??
sory la all sebab saya tak dapat nak cari info sebab malas je ni...kes dah malam mata pon dah kuyu nak tido... ka ni gambar  last eyka farhana yang ingin aku kongsikan..hehe


tengok la...gambar eyka farhana dan adik beraksi panas..haha
kecil-kecil algi dah tambah dosa ekk..haha


nota kaki: Saya mintak maaf kepada anda semua sebab saya buat tajuk teramat PANAS...tolong tekan di bawah ok...jika anda semua ingin tekan tolong ....tekan banyak kali ok..hehe
Terima kasih kepada yang sudi tekan..


MOHON KLIK , DENGAN IKHLAS?
Share this article :
+
5 Komentar untuk "Gambar Lucah Eyka Farhana (Beraksi Panas)"

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia