Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Gadis Tudung Bogel - Telanjang My Favourite


Tudung Bogel - Mutakhir ini semakin ramai wanita ataupun perempuan yang bertudung tapi seakan-akan
telanjang atau lebih senang difahami BOGEL.Kini ramai anak gadis yang ingin bertudung niat mereka itu baik tapi apa yang buruknya ialah bertudung tapi pakai baju ketat - ketat, sendat-sendat ini la yang membuatkan ramai lelaki yang tergila-gila dan dapat dosa kering je.gambar yang ini pula lihat la pakaian dah nampak bogel sangat dah tu siap nampak tali bra lagi, ni pada hari perkahwinan kalau hari biasa ni memang pakai baju ketat gila VAVI kot...haizzz ni kahwin sah ke tidak ni dari segi ISLAM.


yang ni pula nampak sangat menganjingkan AGAMA ISLAM, pakai tudung tapi berpakaian nampak lutut serta paha apa KEHE?? ...

ni lagi jahil ,pakai tudung nampak rambut,pakai baju nampak lengan dan baca al-quran memang kene laknat la ni, haiz kenapa la zaman sekarang ni ramai perempuan berpakaian seperti ini tidak menunjukkan imej sebenar agama islam yang kita pelajari selama kita hidup di atas dunia.


ni contoh bertudung tapi nampak seperti telangan dan bogel.
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Gadis Tudung Bogel - Telanjang My Favourite"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia