Jan 30, 2012

Profile Biodata Neelofa Mohd Nor

Biodata Neelofa Mohd Nor - Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, ok di sini saya akan kongsikan sedikit informasi tentang seorang artis,model dan pengacara di tv3 ini iaitu Neelofa Mohd Nor.Hurm pada pandangan korang neelofa ni seksi tak? aku rasa neelofa seksi, dan aku lihat ramai je yang cari keyword tentang neelofa ni yang paling hot gambar payudara neelofa, saiz payudara neelofa dan berapa tinggi neelofa.


Biodata Penuh Neelofa Mohd Nor
Nama penuh :Noor Neelofa Mohd. Noor
Umur : 22 tahun
Asal: Kelantan
Mempunyai perniagaan menjual kasut, yang menggunakan nama sendiri bagi jenama produk yang dijualnya.
Blog Neelofa : neelofaheels.blogspot.com
Adik Beradik : enam adik beradik perempuan dan dua lelaki
Maksud nama  Neelofa yang bermaksud cahaya bunga biru
Pendidikan:  Keputusan 5A dalam Ujian Penilaian Rendah (UPSR), 8A untuk Penilaian Menengah Rendah (PMR) 10A bagi Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).
Menamatkan A Level di Kolej Damansara Utama (KDU)
Pelajar jurusan Perniagaaan yang mengkhusus dalam Perdagangan Antarabangsa dan Pemasaran di Sunway University College, Petaling Jaya Selangor
Pemenang dewi remaja 2010


Sekarang ini neelofa aktif berlakon dalam filem baru 2012 ini yang diberi tajuk FILEM AZURA 2012 lakonan mantap Neelofa.Sama-sama kita saksikan lakonan dia ok,huhu tak sabar rasanya aku nak download filem azura 2012 ni. Sebab ramai yang menyatakan kepada aku bahawa filem azura ini menarik jalan ceritanya tapi aku tak tau lagi la sebab belum tonton filem azura online ni.


6 Add Comment


EmoticonEmoticon