Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Sebab Hattan Bercerai dengan Farah Othman

Hattan Bercerai  - Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya menerima berita agak lambat tentang kes penceraian hattan dengan farah othman pada kelmarin.

HATTAN SAH BERCERAI TALAK SATU
Kalau sebut je pasal artis pasti ramai yang nak tahu gosip-gosip terbaru artis kan? Yelah artis katakan, ramai yang kenal dan ramai yang nak ambil tahu pasal artis. Berita paling hangat pasal gosip artis sekarang pasal perceraian Hattan dan Farah Asyikin.

Sebenarnya sekarang ni Ammar dah rasa malas nak update blog pasal isu-isu gosip artis ni sebab ramai yang tak suka bila blogger “busy body” pasal artis ni. Terbaru Ammar baca pasal seorang yang agak terkenal komen pasal blogger hiburan terkenal tanahair. Katanya semua gosip yang ditulis blogger tu banyak tak betul. Yang mana nak percaya ni? Blogger atau artis tu? Artis ke? Atlet kot.

Ok, berbalik kepada tajuk asal post kali ni. Rasanya semua dah tahu Hattan bercerai talak satu dengan Farah Asyikin kan? Sekitar pukul 11.30 pagi pada hari khamis 12 Januari 2012 pasangan ini telah sah bercerai talak satu. Kenapa rumah tangga artis-artis selalunya tak kekal lama ya? Apa pendapat korang? Kongsi-kongsi lah. Sila tinggalkan komen di ruangan komen dibawah post ni.

article di copy paste dari blogammar.com
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Sebab Hattan Bercerai dengan Farah Othman"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia