Feb 29, 2012

Filem Baru 2012 : Sinopsis Film Cinta Kura-Kura (1 March 2012)

Sinopsis Filem Cinta Kura-Kura - Di sini kami ingin kongsikan dengan anda synosis film cinta kura-kura , harap korang faham la apa yang kami tulis ni hehe... sekian terima kasehhhhh...cinta kura-kura mediafire.
Cinta Kura-Kura
Pengarah : Nizam Zakaria
Syarikat Penerbit : KRU Studios Sdn. Bhd.
Genre : Komedi, Romantik
Tarikh Tayangan : 01 Mac 2012
Sinopsis Cinta Kura-Kura
Cinta Kura-Kura mengisahkan tentang seorang gadis ceria berusia 21 tahun bernama Nani bersama binatang peliharaannya, Nico. Nico adalah seekor kura-kura spesis terancam dan ia mempunyai kelebihan luarbiasa iaitu boleh bercakap dengan manusia, tapi sekiranya dia mahu melakukannya...

Kisah romantik komedi ini bermula disaat Nani berpindah ke rumah abangnya, Amin. Jiran Nani, Adam telah jatuh hati dengan Nani sejak kali pertama dia memandangnya. Tetapi Nico tidak suka dengan Adam lalu berusaha mensabotaj usaha Adam untuk mendekati Nani.

Dalam masa yang sama, Nico mempunyai calon kegemarannya sendiri iaitu Fadzly, seorang pengurus kedai haiwan untuk berpacaran dengan Nani. Walaubagaimanapun, Fadzly mempunyai motif jahat untuk mendekati Nani bertujuan untuk menculik Nico dan dijual ke sebuah restoran sebagai makanan eksotik.

Filem cereka berkonsep fantasi romantik komedi ini julung-julung kali menampilkan teknologi CGI bagi animasi watak Nico, disampaikan dalam babak serta dialog lucu sesuai untuk tontonan umum.

1 Add Comment so far

hi lonely starz...jemput baca review Cinta Kura-Kura di www.kakiwayang.com ye...hehe...=)


EmoticonEmoticon