Jul 2, 2012

WATCH FILEM 8 JAM FULL MOVIE DOWNLOAD | ONLINE

8 JAM FULL MOVIE  ?Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua , di sini saya ingin berkongsi dengan anda satu lagi informasi berkaitan dengan filem baru 2012 di Malaysia iaitu filem 8 jam full movie .
Tetapi buat masa ini saya ingin berkongsi dengan anda sinopsis filem 8 jam full movie ini dulu , lepas tu baru korang boleh download nanti ok, sebab buat masa ini link untuk download 8 jam full movie masih tiada dengan saya so kene ambik masa sikit la nak kene upload kat sini ok harap korang bersabar agar korang semua boleh tonton dan download filem 8 jam full movie mediafire .

SINOPSIS FILEM 8 JAM 

Sinopsis 8 Jam | ALANG, membesar di sebuah lorong yang penuh dengan keganasan dan jenayah. Zaman kanak – kanak Alang dirampas daripadanya apabila ibunya mati dibunuh seorang Ah Long semasa mereka cuba melarikan diri daripada kawasan jahanam tersebut. Alang yang tidak mempunyai sedara mara yang lain telah dihantar ke rumah anak – anak yatim. Alang menghadapai kesukaran untuk bergaul dengan rakan – rakan sebayanya yang lain dek kerana cara kehidupannya yang dulu namun muncul JULIA, yang tidak putus – putus cuba untuk berkawan dengannya. Keikhlasan Julia menyebabkan mereka menjadi kawan baik sehinggalah mereka meningkat umur belasan tahun. Hubungan persahabatan mereka lama kelamaan bercambah menjadi cinta. N

amun, hubungan mereka terputus ditengah jalan kerana Julia telah dituntut oleh mak ciknya. Atas desakan mak cik Julia, pihak sekolah telah merahsiakan alamat dan no telefon Julia sehingga Alang dan Julia tidak lagi berjumpa. Alang akhirnya kembali ke kehidupannya semasa kecil. Alang cuba untuk hidup dengan aman namun munculnya beberapa konco daripada satu geng meminta wang perlindungan. Alang yang bengang telah bergaduh dan menyebabkan dia menjadi sasaran geng tersebut. Ditakdirkan Alang bertemu semula dengan Julia yang sedang dalam keadaan kesusahan.

Alang yang terlalu cintakan Julia menerima Julia dengan gembiranya dan mengharapkan Julia akan sentiasa bersamanya. Namun, kebahagiaan mereka hanya sementara apabila muncul mak cik Julia menuntut Julia kembali dan konco – konco geng tersebut sering menghantui Alang. Kini, Alang berada di dalam penjara kerana dia telah membunuh seseorang. Siapakah yang telah menjadi mangsa Alang? Mengapakah Alang bertindak sedemikian? Dapatkah Alang dan Julia hidup bersama semula? Semuanya akan terjawab dalam filem ’8 JAM’.


TAG : filem 8 jam , 8 jam full movie , 8 jam mediafire, 8 jam ,watch 8 jam online .


EmoticonEmoticon