Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Adam dan Hawa Episode 39 dan 40

Adam dan Hawa Episode 39 dan 40 | Assalamualaikum, saya ingin kongsikan dengan anda link download adam dan hawa episod 39 dan 40.

Kepada semua peminat dan para penonton setia drama bersiri adam dan hawa di sini saya ingin mintak maaf kepada semua yang masuk ke dalam blog saya untuk mendapatkan link untuk download episode-episode adam dan hawa yang lepas, terdapat ada beberapa entri yang saya lupa untuk masukkan link untuk korang semua download harap maaf di atas kesilapan saya itu, di sini saya akan letak linknya nanti ok, kalau korang semua tengok takde harap tinggalkan komen di bawah ok sebab kekadang saya lupa nk letak link download tu, ko just tinggalkan jejak dengan mana link downloadnya kan senang..

Kat bawah ini saya kongsikan dengan anda sinopsis adam dan hawa.


SINOPSIS DRAMA ADAM DAN HAWA

Secara ringkas, Adam dan Hawa mengisahkan mengenai Ain Hawani atau Hawa, seorang remaja lepasan SPM yang berkerja sementara sebagai guru tadika di taman didikan kanak-kanak milik kakak kepada Adam Mukhriz. Hawa dan Adam telah berkenalan dan akhirnya berkawan.

Adam seorang lelaki kacak dan playboy yang bekerja sebagai juruterbang. Pada suatu hari Hawa dan Adam telah ditangkap basah selepas difitnah oleh seseorang yang mempunyai perasaan dengki terhadap hubungan mereka.

Hawa bagaimana pun tidak dapat boleh menerima ketentuan apabila dia dipaksa kahwin dengan Adam oleh keluarga. Hawa membenci Adam dan dia telah melanjutkan pelajaran ke luar Negara. Setelah pulang ke Malaysia, Adam masih mengharapkan cinta daripada isterinya itu, namun Hawa ego.

DOWNLOAD ADAM DAN HAWA EPISOD 39    RAPIDSHARE - HULKSHARE   DAN 40 (AKAN DIUPDATE MALAM ESOK LINK DOWNLOAD 40)
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Adam dan Hawa Episode 39 dan 40"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia