Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Gambar Majlis Resepsi Abby Abadi dan Farhan

Gambar Majlis Resepsi Abby Abadi dan Farhan |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi bertandang ke blog saya yang serba ringkas ini. Di sini saya akan kongsikan dengan anda koleksi gambar Majlis Resepsi  Abby Abadi dan Farhan.

Di sini saya admin ingin mengucapkan Tahniah kepada pelakon dan bekas anggota kumpulan Elite iaitu Abby Abadi yang telah di khabarkan telah mengadakan majlis persandingannya bersama suami pilihan hati beliau iaitu Farhan untuk mengetuai keluarga , majlis resepsi Abby Adabi dan Farhan telah dilangsungkan pada 1 September 2013 yang lepas.


Sebuah portal hiburan turut berkongsi sekeping foto berkaitan di majlis persandingan tersebut yang diadakan di Taman Melawati, Kuala Lumpur.

Terdahulu, Abby atau nama sebenarnya Arbaiyah Abdul Manan telah bertemu jodoh dengan Muhammad Noor Farhan Che Bakar setelah 5 tahun hidup menjanda dan perkenalan mereka hanya berlaku dalam masa yang singkat iaitu selama 2 minggu.
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Gambar Majlis Resepsi Abby Abadi dan Farhan"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia