Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Semakan Keputusan Hadiah Latihan Persekutuan HLP 2014

Semakan Keputusan Hadiah Latihan Persekutuan HLP 2014 |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, terima kasih saya ucapkan kerana sudi datang ke blog saya. Di sini saya bakal berkongsi informasi berkaitan dengan Semakan Keputusan Hadiah Latihan Persekutuan HLP 2014 .Pihak Jabatan Perkhidmatan Awam ( JPA) telah membuat pengumuman dibuat khusus kepada individu atau calon yang telah mengemukakan permohonan HLP sebelum ini. Untuk makluman anda, pihak JPA akan menetapkan tarikh semakan HLP 2014 kelak kerana mengalami kesulitan berhubung keputusan Hadiah Latihan Persekutuan. Tarikh rasmi akan diumumkan dilaman sesawang JPA dari masa ke semasa.


Kenyataan Rasmi Dari JPA

Adalah dimaklumkan Bahawa Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) Sedang Menghadapi Masalah Teknikal Berkaitan Keputusan Program Hadiah Latihan Persekutuan Sesi 2014. Sehubungan Itu, Semakan Keputusan Berkenaan Akan Diumumkan Pada Satu Tarikh Yang Akan Dimaklumkan Kelak.

Semakan Keputusan Hadiah Latihan Persekutuan 2014

Untuk membuat semakan, sila layari laman sesawang http://www.jpa.gov.my/


Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Semakan Keputusan Hadiah Latihan Persekutuan HLP 2014"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia