Oct 12, 2011

Gambar Heliza Helmi Seksi dan Comel

Gambar Heliza Helmi Seksi dan Comel |Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda yang sudi datang ke blog saya semata-mata untuk melihat beberapa keping foto Heliza Helmi Seksi mengancam. Siapa kat sini tak kenal dengan saudarai Heliza Helmi yang cantik pasti menjadi kegilaan kepada mereka yang sukakan wanita bertudung.

Sebelum saya berkongsi photo Heliza Helmi Seksi saya akan kongsikan dulu biodata Heliza Helmi mestia ada diantara anda yang masih tidak tahu tempat kelahiran beliau. Sila baca di bawah.

Biodata Heliza Helmi 




Nama diberi Nur Heliza binti Helmi tapi beliau lebih dikenali sebagai Heliza yang lahir pada tanggal 3 Februari 1986 . Beliau merupakan pelajar Akademi Fantasia Musim ke-5 dengan berbekalkan pengalaman dan bakat beliau dalam menyanyi dan mendeklamasi sajak, beliau telah memberanikan diri untuk memasuki Akademi Fantasia. Ini dilakukan untuk beliau mendalami ilmu-ilmu berkenaan nyanyian dan juga ilmu-ilmu lain yang berkaitan.


Nama lahirNur Heliza Binti Helmi
Juga dikenali sebagaiHeliza Helmi
Kelahiran3 Februari 1986 (29 tahun)
Kuala Terengganu, Terengganu
Berasal dari Malaysia
PekerjaanPenyanyi, Model, Pengacara TV, Penceramah, Pakar motivasi, Aktivis Kemanusiaan, Pelakon
Tahun aktif2007 – aktif
Kegiatan berkaitAkademi Fantasia musim kelima
Gambar Heliza Helmi Seksi












Gambar Heliza Helmi Seksi dan Comel | Luqman Hakim | Informasi@Artis Malaysia

15 Add Comment

mate i pun besar jugak..hihihi

bkn jejaka je npk org mta besor cmni canteq..pompuan pon sme ^^

comelnya kak heliza ni..suka tengok dia terutama mata dia tu..macam anime jepun macam mana nak dapatkan mata yang macam tu?tentu ada teknik solekan yang tertentu kalau ada kongsikanlah :)

skunk dh trend pki contect lens beso...
alaa heliza pki lens laa.. sbb tue mata hitam beso...

mata heliza tak besar, yang besar just anak mata hitam je.. anyway, heliza cute macam saya! haha

comel glerrrrr......
rse mcm nk tuka biji mate ngn dy je...

tp dia x pakai contact lens lh..cntek ke x,dia pun ciptaan Allah..tuah dia lh mte bulat,besor,cantik cenggitu..
mte sy pun bulat,besor cm dia gk..hehe..tp mte sy jd sepet ckit bila snyum lh..untung kak heliza..buat mke cm mner pun tang mte tu lh yg paling cntek.. ^_^

Kau dengki dgn kak heliza sbb dia cute dn cantik sbab tu kau kata camtu....

MATA KAU KECIK KE????haha

memang dia pakai contact lens la -_-

Mata dia mmg beso lhh. . Even pkai lens or not

Allah dh ciptakan kita dlm bentuk perfect. . Sama ada mata beso ke, sepet bebeno ke. . Terima je lh. . Mta Kak Heliza mmg cantik bulat comey XD jauh beza dgn mata aku yg sepet & klau gelak x nampak terus mata..


EmoticonEmoticon