Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Gambar Pertunangan Wan Zack Haikal Dan Syahifah Azmi

Gambar Pertunangan Wan Zack Haikal Dan Syahifah Azmi |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin berkongsikan informasi berkaitan dengan seorang pemain bola sepak Malaysia iaitu pemain Harimau Malaya di mana telah dikatakan sudah bertunang dengan seseorang yang menjadi pilihan hati.

Siapakah pemain harimau malaya yang sudah bertunang itu? Beliau adalah Wan Zack Haikal di mana dia telah memilih Syahifah Azmi sebagai tunang dia. Mungkin ramai orang di luar sana belum lagi mengenali Tunang Wan Zack Haikal ni iaitu Syahifah Azmi. Kalau korang nak sangat lihat gambar tunang wan zack haikal sila lihat gambar di bawah ini..

Gambar Pertunangan Wan Zack Haikal Dan Syahifah Azmi 5 Januari 2014Menurut sumber , Wan Zack Haikal beliau baru saja melangsungkan majlis pertunangan wan zack haikal dengan Syahifah Azmi pada 5 Januari 2014 .Berita ini juga telah dihebahkan di media sosial iaitu di pemilik akaun twitter , tuan empunya diri itu sendiri yang telah mengupload gambar beliau bersama dengan tunang tercinta itu.Share this article :
+
1 Komentar untuk "Gambar Pertunangan Wan Zack Haikal Dan Syahifah Azmi"

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia