Apr 12, 2011

Traffik Blog lonelystarz 28 March hingga 3 April.



hihi pada malam ini..saya takde idea untuk dikongsi bersama-sama
dengan korang semua..jadi pikir punya pikir ni je yang ada..hehe
jadi saya share la ape yang patut..harap anda dapat menilai blog saya ni ok..
bukan menilai untuk menjatuh semangat untuk berblog tapi menilai
macam mana  saya ingin mendapatkan lebih banyak traffik?

10 Add Comment

WAHHH! update di pagi hari . tahniah (:

wah~kencang~huuhu~

http://www.dunialandax.com/

hurm...harap macam tu la..but tak sempat nk update

hebat la bro..ajar la ckit..

haha encik peluang macam la aq tak kenal blog bro..haha blog bro traffik da ok..

boleh la tu.. dari tak de ape nak ditulis..

welcome to the club.. Gerila Penulisan Kreatif...

Zul a.k.a SM Banjamin..

Perghhh... Tahniah bro! Teruskan usaha lagi.....


EmoticonEmoticon