Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Siapa Owner Blog Lonelystarz ?


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang membaca tentang blog lonelystarz ini.ok blog lonelystarz ini ditubuhkan pada 24/12/2010 dan mula aktif secara aggresif pada 1/1/2011.

Mungkin korang semua nak tahu siapa nama OWNER blog LONELYSTARZ ini kan? saya akan listkan semuanya di sini.

Nama:Muhamad Luqman Hakim Bin Mahmud
Umur:17 tahun (2011)
Tempat Asal: Kota Bharu ,Kelantan

Itulah identiti sebenar owner blog ini hehe dan mungkin korang tertanya-tanya kenapa saya menamakan blog ini lonelystarz kan, sebab wujudnya lonelystarz ini semasa saya di kl rumah saudara tengah boring dan keseorangan ,so di situ la tercetusnya lonelystarz..hehe

Hurm, kepada siapa yang ingin kutuk gambar aku tu sila kutuk di ruangan komen ok sebab aku tau la aku ni bukannya HENSEM..hehe..

Sekian terima kasih.
Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Siapa Owner Blog Lonelystarz ?"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia