Mar 29, 2012

Filem Bunohan Full Movie Download

Bunohan Full Movie  | Download Bunohan movie | Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin kongsikan dengan anda filem terbaru pada bulan mac ini iaitu filem bunohan, korang semua dah baca ke sinopsis filem bunohan mediafire ?? kalau korang nak baca sinopsis bunohan boleh baca kat bawah ok....

Berlatarkan sebuah kampung di Kelantan, Bunohan menceritakan 3 adik beradik yang terasing – Adil, Bakar dan Ilham serta bapa mereka yang sakit. Selepas lari daripada pertarungan maut, Adil ‘Bunga Lalang’ peninju tomoi lari daripada pembunuh upahan bernama Ilham. Kejar mengejar ini telah membawa mereka ke Bunohan, apabila mereka bertembung memori hitam mula menghimpit dan mereka berjumpa seorang guru yang ingin menjadi usahawan yang berjaya. Kehadiran mereka bertiga di kampung telah mengbangkitkan kembali kisah silam Pok Eng sebgai ayah kepada mereka bertiga. Setiap mereka bergelut dengan ketenangan yang tidak tercapai , pengampunan ditelenggami dengan kebencian yang membawa kehilangan jiwa , pengkhianatan tidak kesudahan dan pemBUNOHAN.


Kepada yang ingin download filem bunohan boleh bookmark pages ini ok, pada 31 mac 2012 saya akan letakkan link untuk download filem bunohan full movie download mediafire dan fileserve.


EmoticonEmoticon