Mar 30, 2012

Gambar Tatu Fatin Nur Afifah di Pinggang

Gambar Tatu Fatin Nur Afifah  - Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin kongsikan dengan anda kontroversi mengenai tatu yang berada di pinggang fatin nur afifah yang tertulis putt..

GAMBAR FATIN NUR AFIFAH ADA TATTOO ABADI CINTA PUTT PENGKID UGUT BAKAL SEBAR GAMBAR LUCAH EFFY
FATIN NUR AFIFAH PELAKON TENTANG BULAN – cinta pengkid bernama putt telah tersebar cerita panas ini dihujung 2011 yang lepas apabila beberapa keping gambar mesra pasangan sejenis ini tersebar di ruangan blog tempatan.
kisah pelakon kanak-kanak yang terkenal suatu masa dulu ini kembali disensasikan apabila kenalan rapat effy membuka cerita berkenaan isu tattoo nama putt di badan fatin nur afifah. effy turut dikhabarkan telah memutuskan perhubungan dengan kekasih pengkidnya.
namun apa yang tidak sedap didengar, isu tattoo berkenaan tertera nama putt. tattoo yang hanya bertulisan itu diabadikan di bahagian pinggang fatin nur afifah dan gambar tatto tersebut telah pun tersebar diruangan internet malaysia.
bertambah panas apabila fatin nur afifah juga telah diugut akan tersebar gambar lucah nya ketika bersama pengkid berkenaan sekiranya effy memburuk-burukan nama pengkit berkenaan yang lebih dikenali sebagai putt.
sebelum ini fatin nur afifah turut menulis kisah cinta mereka di laman blognya namun blog itu sudahpun ditutup dan tidak dapat di akses lagi. berikut adalah beberapa gambar tattoo dibadan fatin nur afifah.


EmoticonEmoticon