Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Gambar & Biodata Shima Anuar | Pelakon 7 Petala Cinta Movie

Biodata Shima Anuar Shima Anuar Pelakon 7 Petala Cinta | Gambar Shima Anuar | Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua di sini saya ingin kongsikan dengan anda pasal artis terbaru di malaysia pada tahun 2012 ini iaitu Shima Anuar, korang kenal ke siapa shima anuar ni? ok, sebelum saya pergi dengan lebih lanjut, saya nk kongsikan entri terdahulu yang belum korang baca...     Bicara Hati episode 12   dan  Semak keputusan spm 2011 / 2012 , jika korang rasa nak baca tekan je atas tulisan tu ok..

Berbalik kepada tajuk kita iaitu pasal artis baru 2012 ini iaitu Shima Anuar di sini saya ingin kongsikan dengan anda gambar shima anuar dan biodata shima anuar.

 shima anuar, biodata shima anuar, gambar shima anuar, facebook shima anuar, shima anuar bertudung, gambar shima anuar bertudung, shima anuar seksi, gambar shima anuar seksi, umur shima anuar, shima anuar biodata, shima anuar gambar, filem shima anuar, shima anuar filem, asal shima anuar, siapa shima anuar, shima anuar 7 petala cinta, biodata shima anuar 7 petala cinta, purdah 7 petala cinta, pakai purdah dalam 7 petala cinta, shima anuar facebook, shima anuar friendster, shima anuar twitter, twitter shima anuar, gambar seksi shima anuar, family shima anuar, boyfriend shima anuar, drama shima anuar, shima anuar drama, shima anuar blog, shima anuar blogspot, shima anuar email, shima anuar flickr, shima anuar youtube, nama penuh shima anuar, profil shima anuar, shima anuar profil,  
Gambar Shima Anuar Di atas tu.. hehe 

Biodata Shima Anuar:
  • Nama Penuh: Noor Hashimah bte Anuar
  • Umur: 21 tahun (2012)
  • Graduan: Jurusan Seni Lakon, UiTM Puncak Perdana
  • Filem: Hantu Kum-Kum, Bini-biniku Gangster, Flat 3A, 7 Petala cinta
  • Drama: Klik (Astro Ceria bersama Fiffy Natasya)
Sekian terima kasih..
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Gambar & Biodata Shima Anuar | Pelakon 7 Petala Cinta Movie"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia