Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2016, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Filem 3 Temujanji Full Movie

3 Temujanji Full Movie Download | 3 Temujanji download mediafire | Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin kongsikan dengan anda  link download filem 3 temujanji, tapi buat masa ini link untuk download 3 temujanji full movie masih  tiada so korang kene sabar dulu la untuk download filem 3 temujanji tu... hehe harap korang dapat bersabar la..

ok kat sini saya nak kongsikan sinopsis filem 3 temujanji agar korang tidak terasa boring bila masuk ke dalam blog saya yang sederhana....haha..



3 Temu Janji Full Movie
CAMRip Mediafire (saiz: 494 MB)



Filem 3 Temujanji mengisahkan seorang wanita bernama Riana yang tidak mempercayai lelaki dan cinta dalam hidupnya. Prinsip Riana mudah, cinta hanya membawa sengsara dan semua lelaki sama saja tak guna.

Hal ini menyebabkan Reanna menetapkan setiap hubungannya dengan lelaki tidak akan lebih dari tiga temujanji sahaja. Selepas tiga temujanji, mereka akan berpisah dan tidak akan berhubungan lagi. Dengan cara ini Riana percaya yang dia akan dapat menikmati keseronokan bercinta tanpa perlu sengsara.

Segala-galanya berubah apabila muncul Mukhsin, seorang lelaki yang sangat teruja dengan perkahwinan ke dalam hidup Riana. Mukhsin yang kecewa ditinggalkan kekasihnya, Adira, memilih untuk bersama Riana untuk tiga temujanji. Sikap Mukhsin yang jauh berbeza dari lelaki lain, temujanji-temujanji yang lain dari yang lain serta hadiah istimewa yang diterimanya setiap kali bertemujanji menyebabkan Riana gagal menahan hatinya lalu jatuh cinta.

Sayangnya selepas temujanji mereka yang terakhir, Riana gagal merendahkan egonya lalu mereka berpisah membawa haluan masing-masing seperti yang dijanjikan semasa awal perkenalan. Riana mula belajar merasa perit berpisah selepas jatuh cinta. Akhirnya Riana sedar kebodohannya lalu mengejar Mukhsin. Malangnya semuanya telah terlambat. Adira telah kembali kepada Mukhsin dan mereka telah pun mengikat tali pertunangan.


Share this article :
+
1 Komentar untuk "Filem 3 Temujanji Full Movie"

 
Copyright © 2015 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kunci Dunia