Apr 12, 2012

Perkahwinan Fasha Sandha Kahwin 27 April 2012 | Nikah | Bertunang

Fasha Sandha Kahwin 27 April 2012 | Perkahwinan Fasha Sanda dan Jejai | Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin kongsikan satu berita tentang seorang artis yang agak cantik pada pandangan mata saya iaitu Fasha Sanda, Di mana Fasha Sanda dan Jejai akan diijab kabulkan pada 27 april 2012 ini betul ke??

Harian Metro melaporkan yang majlis perkahwinan Fasha Sandha yang kini berumur 28 tahun dengan Toh Muda Rizal Ashram Ramli akan diadakan di sebuah hotel di ibu negara.Kad undangan perkahwinan Fasha Sandha juga telah siap dan hanya tunggu masa untuk diedarkan sahaja. Walaubagaimanapun, majlis ini akan diadakan secara tertutup membabitkan anggota keluarga serta kenalan rapat sahaja.
Kad kahwin Fasha
http://lonelystarz.blogspot.com
“Majlis ini kami lakukan secara tertutup membabitkan 300 jemputan termasuk keluarga dan teman rapat saja. Saya bersyukur dengan segala limpahan rezeki dan alhamdulillah akhirnya apa yang kami rancang dapat juga direalisasikan.
“Kad undangan kahwin sudah pun siap dan insya-Allah ia akan diedarkan tidak lama lagi, tapi saya minta maaf kerana masih tidak dapat memberitahu lokasi majlis diadakan kerana saya menghormati permintaan ibu bapa Rizal dan ibu bapa saya,”
Tahniah kepada Fasha dan Jejai. Walaupun pelakon wanita popular ini mengadakan majlis tertutup, saya tetap doakan majlis kahwin Fasha Sandha 27 April ini berjalan dengan lancar.


EmoticonEmoticon