Jun 27, 2012

BUKAN BIDADARI EPISODE 3 & 4

BUKAN BIDADARI EPISODE 3 & 4 ? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin berkongsi dengan anda semua, satu episode baru lagi dalam drama bersiri bukan bidadari episod 3 .Tapi sebelum itu, saya ingin berkongsi dengan anda sinopsis bukan bidadari .

SINOPSIS BUKAN BIDADARI (TV3)

berkisar mengenai kisah Inas yang dahulunya hidup mewah tetapi hidupanya berubah sekelip mata setelah kematian bapanya. Inas merupakan seorang gadis yang manja, kaya dan sempurna. Keadaannya berubah setelah ayahnya meninggal dunia dalam nahas kapal terbang. Selepas kematian bapanya, kehidupan Inas tidak stabil. Inas terpaksa memikul hutang bapanya. Pada masa yang sama, dia perlu menjaga ibunya Puan Hani yang dilanda kesedihan.

Untuk menyelesaikan masalah keluarganya, Puan Hani menyuruh Inas berkahwin dengan Arif, seorang lelaki yang kaya. Tetapi malangnya, Arif seorang lelaki yang kasar dan suka menyakiti Inas. Dugaan sering menimpa Inas sehingga Arif dilaporkan terbunuh dalam suatu kejadian ngeri. Inas mula merasakan kebebasan tetapi kebebasan itu hanya sementara apabila Arif kembali dan sebenarnya dia tidak meninggal dunia.


EmoticonEmoticon