Jun 27, 2012

FILEM MAEL LAMBUNG FULL MOVIE DOWNLOAD ~ BEST KOT

FILEM MAEL LAMBUNG FULL MOVIE DOWNLOAD ?Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya ini, di sini saya ingin berkongsi satu informasi yang sangat menarik hehe, mesti korang tahu pasal apa kan?? haa...!! korang tak tau, apsal la lembab sangat ni, hehe jgan marah informasi yg saya ingin kongsikan iaitu filem baru arahan ahmad idham iaitu filem mael lambung mediafireSinopsis Mael Lambung
Mael Lambung (Zizan Razak) merupakan seorang penarik kereta yang cukup dikenali di Kuala Lumpur. Hidupnya mula berubah dan menjadi kelam kabut apabila bertemu dengan Maria (Juliana Evans) yang meminta pertolongan darinya untuk menyelamatkan diri daripada penjahat.
Pelarian mereka untuk menyelamatkan diri membawa Mael dan Maria ke Terengganu yang juga kampung halaman Mael. Rupa-rupanya Mael telah lama meninggalkan negeri kelahirannya ini kerana membawa diri.
Di kampung, Mael kembali bertemu dengan Rozie (Shenthy Feliziana), bekas kekasihnya yang kini telah bergelar tunangan kepada Tiger (Taiyudin Bakar). Konflik mula timbul apabila Tiger tidak menyenangi kepulangan Mael kerana cemburu dengan hubungan yang pernah terjalin di antara Mael dan Rozie sebelum ini.
Penjahat memburu Maria kerana mahukan mikrocip yang mengandungi maklumat tender projek kerajaan itu akhirnya dapat menjejaki mereka di Terengganu. Apakah yang berlaku seterusnya?

1 Add Comment so far


EmoticonEmoticon