Jun 21, 2012

DOWNLOAD HANYA AKU CINTA KAU SEORANG FULL MOVIE

DOWNLOAD FILEM HANYA AKU CINTA KAU SEORANG FULL MOVIE MEDIAFIRE ? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua kerana sudi datang ke blog saya ini, hehe baiklah di sini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kerana korang semua sudi datang ke blog aku ini, di sini saya ingin berkongsi dengan korang berkaitan dengan sebuah filem yang bakal di tayangkan di pawagam tidak lama lagi filem itu diberi tajuk FILEM HANYA AKU CINTA KAU SEORANG  .Di sini juga saya ingin mengambil peluang untuk berkongsi dengan korang semua jalan ceritanya di sini hehe, kalau jalan ceritanya bermakna sinopsis hanya aku cinta kau seorang la kan..hehe

SINOPSIS HANYA AKU CINTA KAU SEORANG

Mengisahkan seorang wanita yang bernama MURNI yang sedang dalam kembara mencari ‘soulmate’. Murni dipaksa oleh kawan baiknya, MUKHLIS dan STACY untuk mencari teman lelaki di dalam sebuah laman sesawang ‘Meet Soulmate’. Walaupun Murni tidak mempercayai lelaki yang dikenali di dalam internet, namun kerana paksaan dia menurut.

Murni sebenarnya menyukai Mukhlis, sahabat sehidup sematinya tetapi kecewa kerana dia menyangka Mukhlis homoseksual yang sedang bercinta dengan AYIM. Dengan galakan dari Mukhlis dan Stacy, Murni akhirnya menemui seorang lelaki bernama IQWAL. Murni menyenangi Iqwal, namun satu insiden telah menyebabkan Murni tersalah anggap yang Iqwal juga seorang homoseksual.

Murni merasa sangat kecewa dan berputus asa terhadap lelaki, apatah lagi apabila dia mengetahui tentang kecurangan FELIX, suami Stacy. ZIZI, adik kepada Iqwal bersungguh-sungguk menjejaki Murni untuk menjelaskan perkara yang sebenarnya kerana dia mengetahui yang abangnya telah jatuh cinta pada Murni. Ketika inilah Ayim pula tampil dan menjelaskan pada Murni yang Mukhlis sebenarnya bukan songsang seperti yang disangkakan oleh Murni selama ini. Mukhlis amat mencintai Murni namun dia tak mahu berterus terang kerana dia takut akan kehilangan Murni.

sumber : sinopsis filem hanya aku cinta kau seorang dari budiey.com


EmoticonEmoticon