Jun 20, 2012

BICARA HATI EPISODE 25 DAN 26 AKHIR

BICARA HATI EPISODE 25 DAN 26 AKHIR ? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua di sini saya ingin berkongsi dengan anda semua bicara hati episod 25 dan 26 .

Sebelum itu saya ingin berkongsi dengan korang semua sinopsis bicara hati biar korang ingat kembali jalan ceritanya hehe, saya tau drama bersiri bicara hati episode 25 dan 26 akan menjadi hitz nanti sebab drama tersebut tersangat memberi kesan bukan hehe...SINOPSIS BICARA HATI (NOVEL)

DALAM satu kemalangan kecil yang tidak disengajakan, Tengku Syahran dan Zahlia bertemu. Ketika itu, Tengku Syahran sedang buntu memikirkan cadangan emaknya ingin menjodohkan dia dengan Linda, seorang wanita yang tidak pernah dicintai. Seminggu mengenali Zahlia, Tengku Syahran menyatakan hasratnya untuk memperisterikan Zahlia untuk mengelak dirinya dikahwinkan dengan Linda.


Zahlia terkejut dengan permintaan Tengku Syahran. Tengku Syahran tidak dikenali dan tidak mungkin Zahlia boleh jatuh cinta dengan pemuda itu. Zahlia serba salah untuk menerima lamaran itu. Pelbagai cara dilakukan oleh Tengku Syahran untuk memenangi hati Zahlia. Akhirnya Zahlia akur tetapi dengan syarat, iaitu hak-hak peribadi Zahlia tidak akan diganggu.


Setelah diijabkabul, Tengku Syahran mula berubah. Egonya terlalu tinggi dan dia tidak mengikut penjanjian yang telah ditetapkan. Zahlia rasa tertipu. Tengku Syahran telah mungkir janji. Kini timbul pelbagai konflik dalam rumah tangganya. Benarkah hakikat bahawa perkahwinan yang berdasarkan kontrak tidak dapat mengundang rasa cinta, kasih, sayang dan kerinduan? Bicara Hati sebuah kisah yang dapat mengungkap segala rahsia.


Bicara Hati Episod 25 =
Bicara Hati Episod 26 (TAMAT) =

2 Add Comment

Why I can't download episod 26 bicara hati
.,

Why I cannot download or watch online episode 26 bicara hati.


EmoticonEmoticon