Jun 20, 2012

BUKAN BIDADARI EPISODE 1 DAN 2

BUKAN BIDADARI EPISODE 1 ? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua di sini saya ingin berkongsi dengan anda sebuah drama bersiri baru di tv 3 yang disiarkan pada pukul 9 malam iaitu drama bersiri bukan bidadari .


Baiklah sebelum itu saya ingin berkongsi dengan anda semua sinopsis bukan bidadari ok.

SINOPSIS BUKAN BIDADARI (TV3)

berkisar mengenai kisah Inas yang dahulunya hidup mewah tetapi hidupanya berubah sekelip mata setelah kematian bapanya. Inas merupakan seorang gadis yang manja, kaya dan sempurna. Keadaannya berubah setelah ayahnya meninggal dunia dalam nahas kapal terbang. Selepas kematian bapanya, kehidupan Inas tidak stabil. Inas terpaksa memikul hutang bapanya. Pada masa yang sama, dia perlu menjaga ibunya Puan Hani yang dilanda kesedihan.


Untuk menyelesaikan masalah keluarganya, Puan Hani menyuruh Inas berkahwin dengan Arif, seorang lelaki yang kaya. Tetapi malangnya, Arif seorang lelaki yang kasar dan suka menyakiti Inas. Dugaan sering menimpa Inas sehingga Arif dilaporkan terbunuh dalam suatu kejadian ngeri. Inas mula merasakan kebebasan tetapi kebebasan itu hanya sementara apabila Arif kembali dan sebenarnya dia tidak meninggal dunia.


DOWNLOAD BUKAN BIDADARI 

Bukan Bidadari Episod 01 = DOWNLOAD
Bukan Bidadari Episod 02 =
Bukan Bidadari Episod 03 =
Bukan Bidadari Episod 04 =
Bukan Bidadari Episod 05 =
Bukan Bidadari Episod 06 =
Bukan Bidadari Episod 07 =
Bukan Bidadari Episod 08 =
Bukan Bidadari Episod 09 =
Bukan Bidadari Episod 10 =
Bukan Bidadari Episod 11 =


EmoticonEmoticon