Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

GAMBAR NORISH KARMAN BERSALIN 24 SEPTEMBER 2011

GAMBAR NORISH KARMAN BERSALIN  ? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua di sini saya ingin berkongsi dengan korang semua berkaitan dengan norish karman, hurm korang kenal ke siapa pelakon yang bernama norish karman ini?? hehe,Gambar Norish Karman Bersalin Tersebar: Kontroversi yang melanda Norish Karman kini bertambah panas apabila gambar Norish Karman di Hospital tersebar.
Sebelum ini timbul gosip yang menuduh Norish Karman telah mengandung anak luar malah dikatakan lama menghilang atas sebab ingin mengelak dari rahsianya terbongkar. Ada pihak yang menuduh Norish Karman tinggal di Bali buat seketika sehingga dirinya pulih. Namun, Norish Karman sendiri menafikan perkara tersebut sekeras-kerasnya.
Kini gosip tersebut timbul kembali setelah sebuah blog hiburan hari ini telah menyebarkan beberapa keping gambar yang dikatakan bukti Norish Karman telah melahirkan anak luar nikah. Berikut adalah gambar-gambar tersebut:

Selain itu, laman blog hiburan tersebut juga telah mengongsikan satu screenshot Facebook seseorang yang bernama Akemi Kun menyatakan mahu mendedahkan kisah sebenar Norish Karman. Menurut tulisan Akemi Kun, nama bayi yang dikaitkan dengan Norish Karman ini ialah Alexander bin Abdullah dan dilahirkan di KPJ Cheras pada 24 September 2011 kira-kira jam 613 petang. – Gambar Norish Karman Bersalin Tersebar
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "GAMBAR NORISH KARMAN BERSALIN 24 SEPTEMBER 2011"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia