Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

GAMBAR DAN KERETA AUDI KHAIRUL FAHMI CHE MAT KEMALANGAN

KHAIRUL FAHMI CHE MAT KEMALANGAN (KFCM) |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua di sini saya ingin berkongsi dengan anda satu informasi yang masih panas dan belum ramai lagi yang tahu berkaitan dengan kejadian yang menimpa penjaga gol kelantan iaitu khairul fahmi che mat di katakan kemalangan semalam...
Beberapa minit lalu, saluran berita Astro Awani menerusi akaun Twitter mereka telah mengesahkan bahawa Khairul Fahmi Che Mat terlibat dengan kemalangan, semalam.
 
Kenyataan ringkas itu turut menyebut Khairul Fahmi Che Mat mengalami kecederaan selepas kereta yang di’pandunya terbabas tengah malam tadi.

Kelantan FA menerusi akaun Facebook mereka mengirimkan sekeping gambar kereta berjenama Audi yang di’dakwa milik penjaga gol yang terlibat dalam kemalangan semalam.

Kejadian itu berlaku di Kampung Badak, Bachok Kelantan dan sehingga ke saat ini status kecederaan Kharul Fahmi Che Mat masih belum di’ketahui. Doakan yang terbaik untuk beliau.
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "GAMBAR DAN KERETA AUDI KHAIRUL FAHMI CHE MAT KEMALANGAN"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia