Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Keputusan Semasa Malaysia vs Vietnam 11 September 2012

Keputusan Terkini Malaysia vs Vietnam September , 11, 2012 | Di sini saya akan kongsikan segala info berkaitan dengan perlawanan Malaysia vs Vietnam 11 september 2012.Walau bagaimanapun, jika melihat pada kedudukan  ranking  fifa Malaysia (156) dan skuad negara kita agak keterbelakang kerana Vietnam berada pada ranking (146) jauh lebih baik dari Malaysia, oleh sebab itu, perlawanan pada malam ini akan menjadi tempat dan pentas untuk mengukur prestasi skuad negara kita.

Bagi Datuk K.Rajagopal ( Jurulatih Harimau Malaya ) beliau hanya ingin melihat peningkatan prestasi anak buahnya agar berada di tahap terbaik bagi mempertahankan juara Piala Suzuki AFF dan tidak mahu terlalu memberi tekanan kepada pemain dengan meletakkan sebarang sasaran pada perlawanan malam ini.

Untuk info selanjutnya ikuti keputusan perlawanan yang akan dikemaskini secara live score dalam ruangan ini sehingga tamat aksi 90 minit permainan
Keputusan terkini Harimau Malaya lawan Vietnam 11/9/2012
Masa PerlawananTuan Rumah Jaringan (VS)Pelawat 
8.45 mlmMalaysia0 – 0Vietnam
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Keputusan Semasa Malaysia vs Vietnam 11 September 2012"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia