Sep 11, 2012

Malaysia VS Vietnam 2012 September 11 Live Streaming

Siaran Langsung Malaysia vs Vietnam 11 September 2012 | Malam ini perlawanan di antara skuad Harimau Malaya dengan Vietnam.

Malaysia vs Vietnam live 11 september 2012 , perlawanan tersebut akan di langsungkan di Stadium Shah Alam dan sepak mula pada jam 8.45 malam ini.Menurut berita, beberapa tongak  utama Skuad Harimau Malaya  tidak dapat diturunkan  oleh Datuk  K.RajaGopal .

Pemain yang tidak dapat diturunkan malam ini antaranya  ialah penyerang dari Kedah, Mohd Khyril Muhymeen serta pemain tengah Mohd Shakir Ali dan pemain pertahanan S.Subramanian ekoran daripada dibelenggu masalah kecederaan.Menurut berita sukan dari Media Massa lain , VIETNAM kini menduduki  ranking ke 146  dunia menjadi peluang yang sangat baik untuk menguji  prestasi  para pemain Harimau Malaya ini.

Untuk menonton perlawanan Malaysia Vs Vietnam 11 september 2012 live , anda semua boleh menerusi saluran Astro Arena liputan seawal jam 8.00 malam dan bagi yang ingin menonton secara live streaming di internet sila layari url http://livestreamingnews.net


EmoticonEmoticon