Luqman Hakim

Berkongsi Info berkaitan dengan Isu Semasa,Sukan, Senarai Gadget Baru, Lagu Baru 2017, Gosip Artis Malaysia, Doa dan Ayat Ruqyah.

Gambar Kahwin Black Mentor Dan Naquia Yasirah

Gambar Kahwin Black Mentor Dan Naquia Yasirah |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya untuk melihat koleksi gambar perkahwinan Black Mentor dan Naquia Yasirah. Baiklah tanpa membuang masa anda semua saya kongsikan di bawah sana Koleksi Gambar Nikah Black Mentor  bersama isteri Naquia Yasirah .

Gambar Kahwin Black Mentor Dan Naquia Yasirah pada 13 September 2013. Black Mentor atau Hanifah Bin Md Hanafiah telah selamat bernikah dengan wanita idamannya, Naquia Yasirah Mohd Khairi sekitar 12.06 tengahari tadi. Pasangan ini telah dinikahkan oleh Mohamad Khairi Abu Hassan yang merupakan bapa mertuanya sendiri dan disaksikan oleh Ustaz Mohammad Shukri Yaacob yang merupakan Ketua Imam Masjid Saidina Umar Al-Khattab, Bukit Damansara. Majlis yang dihadiri seramai 200 tetamu itu telah dijalankan di Zebra Square, Kuala Lumpur. Pihak perempuan menerima tujuh dulang hantaran berbalas sembilan daripada pihak lelaki dan mas kahwin berjumlah RM80 dengan wang hantaran sebanyak RM12000.

Gambar Kahwin Black Mentor Dan Naquia Yasirah

black mentor kahwin
black-kahwin2
foto-black-nikah
black-kahwin
hantaran hantaran2
 kahwin2
black-kahwin2 Gambar-perkahwinan-Black-da
black-nikah black-nikah3 black-nikah4  black-nikah6 black-nikah7 black-nikah8
black-nikah
foto-nikah-black

black-mentor-kahwin
black mentor nikah black-mentor-kahwin black-mentor-kahwin2 black-mentor-kahwin-3


Penulis Hakim Mahmud

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Gambar Kahwin Black Mentor Dan Naquia Yasirah"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 Luqman Hakim - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia