Nov 10, 2013

Sinopsis KISAH PALING GANGSTER

Sinopsis KISAH PALING GANGSTER | KISAH PALING GANGSTER Full Movie |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya. Di sini saya ingin ucapkan terima kasih kerana sudi datang berkunjung ke blog saya. Sebagai tanda terima kasih saya , saya akan kongsikan link download filem terbaru Filem KISAH PALING GANGSTER full movie .Baiklah di bawah ini saya akan kongsikan dahulu Sinopsis filem kisah paling gangster.

KISAH PALING GANGSTER
PENGARAH: Brando
GENRE: Action, Drama
DURASI : 90 min
MULA TAYANGAN: 21 Nov 2013 
PELAKON: Shaheizy Sam, Zul Suphian, Huang Qi Ming , Wan Hanafi Su, Epy Raja Lawak, Wawa zainal
SINOPSIS KISAH PALING GANGSTER
Remy (Shaheizy Sam) bekerja sebagai seorang paramedik yang pendiam, pemalu dengan perempuan, dan sentiasa dibuli oleh rakan sekerjanya. Pada masa yang sama, seperti ramai pemuda lain, dia juga kesempitan wang. Pendek kata: Remy seorang loser. Sehinggalah hari Remy selamatkan nyawa seorang ketua kongsi gelap bernama Megat. 
Sebagai balasan, Megat menawarkan peluang kepada Remy untuk menganggotai kumpulannya, tetapi Remy menolak. Namum setelah diugut, Remy akhirnya terpaksa menurut. Kalau dulu Remy seorang loser kini dia bangkit semula sebagai seorang gangster… lantas terjerumus ke dalam sebuah dunia gelap, tanpa jalan keluar…
Penulis Hakim Mahmud


EmoticonEmoticon