Jan 13, 2014

Jadual Piala Dunia 2014 Brazil

Jadual Piala Dunia 2014 Brazil |Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua yang sudi datang ke blog saya di sini saya ingin berkongsi dengan anda yang merupakan peminat bola sepak di mana Fifa telah mengeluarkan jadwal piala dunia 2014 Brazil. Mungkin ramai diantara peminat bola sepak semua sedang menantikan info berkaitan dengan Jadual Piala Dunia 2014 Brazil ini kan?

Kepada mereka yang telah lama menantikan Piala Dunia Brazil 2014 dimana kali terakhir dipertandingkan pada tahun 2010 iaitu 4 tahun yang lepas mungkin kali ini ramai yang akan sanggup bersenkang mata semata-mata untuk menyaksikan pertandingan bola sepak terhebat di dunia ini. Mana tidaknya semua pasukan yang kuat akan saling bertemu untuk mencari pasukan mana yang paling hebat dengan mempertaruhkan segala tenaga strategi dan tektik perlawanan untuk memenangi satu trofi piala dunia ini kerana trofi piala dunia ini dianggap piala nombor 1 satu di dunia ini kerana sukan yang paling ramai digemari oleh penduduk dunia adalah bola sepak.

Pada tahun 2014 , tuan rumah bagi piala dunia 2014 ialah brazil . Selain itu, juara dunia piala dunia ini adalah pasukan bola sepak sepanyol yang telah menjadi juara pada tahun 2010, mungkinkah pada tahun ini pasukan sepanyol dapat mengekalkan  piala dunia 2014 di tempat mereka? antara pasukan yang bakal menjadi penentang yang hebat nanti ialah seperti Jerman, Belanda, Itali, Portugal, Inggris, Uruguay, Argentina, dan Prancis dan lain-lain.

Baiklah tanpa membuang masa lagis aya kongsikan Jadual Piala Dunia 2014 Brazil .

Jadual Piala Dunia 2014 Brazil
Jadual perlawanan Piala Dunia 2014 Brazil saya akan UPDATE nanti.1 Add Comment so far

jadual piala dunia 2014 brazil


EmoticonEmoticon